Nazaj v šolo – s Qcentrom Ptuj

Nazaj v šolo – s Qcentrom Ptuj

Največje nakupovalno središče na Ptuju, Qcenter v Puhovi, je mesto, kjer najdete čisto vse, da bodo vaši šolarji v novo šolsko leto vstopili dobro opremljeni.

Začetek šolskega leta je že pred vrati, zato je zdaj pravi čas za nakup šolske opreme, učbenikov in delovnih zvezkov. V prodajalni Bags and more bodo poskrbeli za to, da bodo otroci v novo šolsko leto stopili dobro opremljeni. Ključnega pomena je seveda kakovostna šolska torba – v Bags and more lahko izbirate med pestro izbiro šolskih torb in nahrbtnikov za vse triade osnovne šole, ki bodo všeč različnim okusom fantov in deklet.

V prodajalni Sinsay so pripravili čudovito šolsko kolekcijo za vrnitev v šolo, da se bodo vaši otroci med šolskimi zidovi počutili modno in samozavestno, izrazili svoj stil in se vsak dan počutili posebno. Poleg oblačil boste pri njih našli še funkcionalne, modne in prostorne nahrbtnike, v katere boste lahko shranili vse učbenike in šolske potrebščine, pa tudi praktične in barvite šolske pripomočke, kot so peresnice, zvezki in še veliko več!

Pepco ponuja oblačila, ki bodo otroško garderobo osvežila pred začetkom novega šolskega leta, vašo pa, preden se lotite jesenskih izzivov v službi. V prodajalni Pitarosso ponujajo sveže modele športne obutve in obutve za prosti čas za deklice in dečke, ki jih sicer ne boste našli nikjer drugje. Vse za brezskrbne športne aktivnosti najdete v trgovinah Sportsdirect in Tomas sport – oblačila, obutev in športne rekvizite.

V trgovini KIK velja načelo ”cena pove vse”. O tem se boste lahko prepričali takoj, ko boste stopili na otroški oddelek – po izjemno ugodnih cenah so na voljo jesenska oblačila za vstop v šolo, pa tudi odrasli boste zase v Kiku našli modna in cenovno ugodna oblačila.

V prodajalni NKD je že vse odeto v jesenske barve – zakaj se ne bi v takšnem stilu oblekli tudi vi – ženske, moški in otroci boste pri njih našli oblačila za prosti čas, šport in vse druge priložnosti. V trgovini MANA so pripravljeni na jesen, saj so njihove police bogato založene z dekliškimi, fantovskimi, moškimi in ženskimi oblačili.

Ne pozabite pa tudi na opremo otroške sobe, saj otroci za šolsko delo potrebujejo udobno in funkcionalno opremo. Obiščite Jysk v Qcentru Ptuj in spoznajte njihovo bogato izbiro pisalnih miz, stolov in druge opreme, ki jo bodo v novem šolskem letu potrebovali vaši mali in malo večji šolarji.