Nazaj v šolo s Pami!

Nazaj v šolo s Pami!

V že tretjem blogu, pisanem v sklopu velike kampanje “Nazaj v šolo s Qcentrom Ptuj” se bomo dotaknili tretjega partnerja, ki se nahaja v nakupovalnem središču na Puhovi – trgovine Pami.

Družinsko podjetje z skoraj 30 letno tradicijo je bilo ustanovljeno leta 1993 s preoblikovanjem leta 1990 ustanovljenega podjetja Pamiso d.o.o. v Novi Gorici. Sprva usmerjeno v prodajo na debelo se je podjetje leta 1998 reorganiziralo v maloprodajnega velikana v slovenskem prostoru, ki se lahk danes pohvali s kar 90 odprtimi maloprodajnimi mesti po Sloveniji in 200 zaposlenimi. V osnovi je podjetje Pami razdelilo svoje trgovine na tri tipe. Največ, kar 70 trgovin po Sloveniji ponuja žensko, moško in otroško obutev. Te trgovine so znane po imenu “La Scarpa” in “Pami”, ena izmed njih pa se nahaja v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj na Puhovi. Preostala dva tipa sta “Ars”, ki je namenjena kupcev višjega cenovnega ranga in “Paprika”, ki je osredotočena bolj na mlade

Podjetje Pami je v svojih letih delovanja razvilo kar nekaj lastnih prepoznavnih blagovnih znamk, kot so Stone, Pami Kids, Relax, Boulevard, Joy, Doris idr., poleg teh pa je uradni zastopnik oziroma distributer za znamke Skechers, Caprice, Ara, Jungle, Planika, Imac idr.!

V sklopu akcije “Nazaj v šolo” so tudi pri Pami-ju na voljo številni popusti na določene čevlje, hkrati pa so z izdajo nove kolekcije blagovne znamke za mlade Stone poskrbeli, da bodo ti v šolo stopili v korak s stilom!

Za nežnejši spol pa imajo na voljo udobne in dizajnerske balerinke znamke Ara. Za tiste, ki so bolj športniki po duši pa imajo izjemno pestro ponudbo superg Skechers. Poleg ponudbe obutve za vse starosti pa ponujajo še dizajnerske torbice, nogavice, obutev za v planine blagovne znamke Planika in ortopedske cokle blagovne znamke Baldo.

Velika izbira obutve za vse starosti in dejavnosti samo v trgovini Pami!

Vabljeni v nakupovalno središče Qcenter Ptuj na Puhovi, kjer najdete vse na enem mestu!