NASTOP PLESNE ŠOLE SAMBA – sobota, 7. 10. 2023 ob 10. uri

NASTOP PLESNE ŠOLE SAMBA – sobota, 7. 10. 2023 ob 10. uri

PLESNA ŠOLA SAMBA – Širimo zavedanje pomembnosti plesa kot rekreacije in tekmovalnega športa

Plesna šola Samba deluje pod sloganom »za vse generacije«. Je plesna šola za začetnike, tiste, ki želijo plesno znanje obnoviti ali nadgraditi ter za najboljše tekmovalce; za vse, ki jih povezuje veselje do plesa. Ples želimo približati čim večjemu številu ljudi, zato delujemo na več lokacijah in plesne tečaje izvajamo tudi po osnovnih šolah in vrtcih v Mariboru in njegovi okolici ter prostorih društva. Od leta 2021 pa smo svoje poslanstvo razširili tudi na Ptuj, kjer v svoji plesni dvorani poučujemo različne plesne zvrsti, zato da v športno aktivnost vključimo čim širši spekter ljudi. Želimo si, da bi zavedanje o pomembnosti plesa razširili tudi na lokacije, kjer je tega nekoliko manj. Ker je veliko otrok, ki se s športom ne ukvarja, vabimo vse, ki bi želeli spoznati ples in njegove prednosti, da se nam pridružite v SOBOTO, 7.10.2023 OB 10.00 URI V QCENTRU PTUJ, kjer vam bo PŠ Samba predstavila različne zvrsti plesa.

V našem dolgoletnem delovanju smo dosegli že več kot 50 naslovov državnih prvakov, med najbolj aktualnimi pa so: Jaka Bračko in Nea Omerzu, Nino Djordjević in Ana Gedl, Brin Ravter in Monika Kocbek ter Mia Windisch in Jaka Mihalič Rader. Vsi plesni pari dosegajo odlične rezultate tako doma kot tudi v tujini.

Zelo uspešni pa smo tudi v HIP HOP-u. V pičlih 2 letih smo ustvarili zelo kakovostne plesalce, ki so si s trdim delom in predanostjo zagotovili nastop na Evropskem in tudi svetovnem prvenstvu, na katerega odhajajo v mesecu oktobru.

Ker ples ni samo za otroke ali pa tiste, ki imajo plesnega partnerja, za vas ponujamo kar 3 različne tečaje za odrasle, ki jih izvajamo v Qcentru Ptuj. Salsa solo – je namenjena ženskam in dekletom vseh starosti in poteka vsak ponedeljek ob 19.00 uri. Izbirate pa lahko tudi med salso v paru (vsak ponedeljek ob 20.00 uri) ali družabnimi plesi (vsak petek ob 19.15 uri).

Izvajamo več različnih tečajev za otroke:

– ZUMBAKIDS (za otroke od 3. do 6. leta starosti) – vsak ponedeljek ob 17.15 uri

– LATINOMIX (za osnovnošolske otroke) – vsak ponedeljek ob 18.00 uri

– HIP HOP (za osnovnošolske otroke) – vsak torek in četrtek od 16.15 ure dalje

kot tudi tečaje za odrasle:

– SALSA SOLO (plesni tečaj za ženske) – vsak ponedeljek ob 19.00 uri

– SALSA V PARU (plesni tečaj za pare) – vsak ponedeljek ob 20.00 uri

– DRUŽABNI PLESI (plesni tečaj za pare) – vsak petek ob 19.15 uri

V soboto, 7.10.2023 bo možen tudi vpis v Plesno šolo Samba, zato vabimo vse generacije, da se nam pridružijo – otroke, mladino in odrasle. Se vidimo v Qcentru Ptuj!