Najugodnejše cene v Qcentru Ptuj

Najugodnejše cene v Qcentru Ptuj

Januar je v največjem nakupovalnem centru na Ptuju mesec najugodnejših cen in izjemnih nakupov. Zdaj je čas, da si priskrbite udobna in modna zimska oblačila, kajti zima zagotovo še ni rekla zadnje.
V prodajalnah NKD, MANA, Pepco in KIK so za vas pripravili bogato in pestro izbiro zimskih oblačil. Na enem mestu – znotraj Qcentra – tako najdete zimske bunde, tople puloverje, mehke nogavice in najudobnejše spodnje perilo in še marsikaj, kar bo poskrbelo za tople in prijetne zimske dni tako otrok kot odraslih. Cene so v januarju – mesecu razprodaj in znižanj – še ugodnejše in zdaj je pravi čas, da osvežite svojo zimsko garderobo in omare napolnite z novimi udobnimi oblačili.
Spotoma pa se odpravite še v prodajalno PittaRosso saj so vam pripravili širok nabor nove trendovske obutve v kateri boste zasijali.
Obiščite pa tudi Glamur bar v Qcentru Ptuj, kjer kuhajo najboljšo kavo. Privoščite si številne dobrote, ki vas bodo pogrele v hladnih dneh – latte macchiato z okusi, vroče čokolade in premium vroče čokolade z okusi snickers, m&m‘s, twix in kit kat, vroči gin, crazybunny, vroči punč in vroči cosmopolitan, vroče limonade z okusom brusnice, medu in ingverja, jagode ter vanilje in manga. Ob vsaki pijači vam podarijo še kurtoš obroček, da bo dan še slajši.
Od 1. februarja dalje pa se v Glamur baru v Qcentru Ptuj že pričenjajo priprave na pustno dogajanje. Pred vsemi dogodki v karnevalski dvorani namreč v Glamur baru pripravljajo pustni pre-party, ogrevanje pred veselim rajanjem maškar, v okviru katerega bo vsaka tretja runda gratis.
V Qcentru Ptuj imamo za vas super poslovne prostore, ki so pripravljeni za oddajo – potrebujejo samo še pridne roke. Urejeni poslovni prostori so primerni za vse vrste kozmetičnih dejavnosti, kot so pedikura, manikura, masaže, ličenje ali laserska depilacija. Prostor se oddaja v celoti ali posamično po sobah. Če imate še kakšno vprašanje, nanj z veseljem odgovorimo. Pokličite na številko 051 620 420 ali pišite na naslov info@qcenterptuj.si.
Qcenter Ptuj bo odslej bogatejši za napravo AED. K postavitvi defibrilatorja ste pomagali tudi obiskovalci Qcentra, saj ste 1% svoje dohodnine namenili Društvu AED, ki poleg namestitve defibrilatorja poskrbi tudi za informiranje o sami uporabi defibrilatorja.
V petek, 27. januarja, med 13.00 in 17.00, vabljeni v Qcenter Ptuj, kjer bo društvo AED obiskovalcem prikazalo temeljne postopke oživljanja z demonstracijo na lutki ter pravilno uporabo defibrilatorja. Vabljeni, skupaj rešujemo življenja.