Najugodnejše cene v največjem nakupovalnem središču na Ptuju

Najugodnejše cene v največjem nakupovalnem središču na Ptuju

Ulice največjega nakupovalnega centra na Ptuju, Qcentra v Puhovi ulici, v teh dneh kipijo od popustov in ugodnih ponudb, saj v številnih prodajalnah potekajo zimska sezonska znižanja.

V prodajalnah Intersport in Sportsdirect boste našli športno opremo za vse zimske športne aktivnosti, v katerih boste uživali v prihodnjih dneh in tednih. Naj bodo športne aktivnosti prijetne, vaši športni koraki pa zanesljivi in varni.

V Bags&More / Office&More so pripravili zimsko sezonsko znižanje preteklih kolekcij ženskih torbic in modnih nahrbtnikov. Sezonski popusti so naravnost odlični: –20 %, –30 % in tudi –50 % na izbrane izdelke. Akcija velja od 8. 1. do 31. 1. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo.

V MANI so pripravili sezonske popuste, s pomočjo katerih boste lahko nakupili zimska oblačila in dodatke za vso družino po neverjetno nizkih cenah. Obiščite prodajalno Mana v Qcentru Ptuj! Akcija velja od 8. 1. do 31. 1. 2024.

V prodajalni Kik vas čakajo prave zimske ugodnosti, veliko izdelkov po izredno ugodnih cenah. Pri njih najdete športna oblačila za aktiven začetek leta, oblačila za otroke, pa tudi pisane otroške pustne kostume.

Pitarosso viša popuste! Sedaj že do 60 %. Vabljeni v njihovo poslovalnico v Qcenter Ptuj, kjer vas čakajo popusti kar do 60 % na vso zimsko kolekcijo obutve in modnih dodatkov. A to še ni vse! Vaša Pcard kartica ugodnosti vam tokrat prinaša dodatne popuste, in sicer 20 % dodatnega popusta ob nakupu dveh parov obutve ter 30 % dodatnega popusta ob nakupu treh ali več parov obutve.

Če ste si v novem letu za cilj zadali dobro počutje in videz, se oglasite v Lifestyle studiu v Qcentru Ptuj. Zdaj je čas, da poskrbite za svoje dobro počutje. Privoščite si vadbe za hitrejše oblikovanje telesa, hitrejšo izgubo odvečne teže, pilates, razvajanje v spa kotičku in prehransko svetovanje. Obiščite Lifestyle studio v Qcentru in oblikujte svoj lepši in boljši jaz.

Kaj boš pa ti letos za pusta? V Arbadakarba Party Shop so že 7. leto zapored za vas izbrali najatraktivnejše in kakovostne kostume! Ni skrivnost, da je večina kostumov že na policah, tako za najmlajše kot tudi za odrasle. Na Ptuju in v okolici v pustnem veselju uživajo vse generacije in cele družine, prav posebno veselje pa je izbirati pisane in nagajive kostume, v katerih se boste podali na pustna rajanja. Pridite in izberite kostum ali masko, s katero boste uživali na najbolj norih pustnih zabavah – da boste s svojo podobo osupnili, šokirali, očarali, prestrašili. Karkoli si zamislite, pridite v prodajalno Arbadakarba Party Shop v Qcenter Ptuj in izberite najbolj pisan, norčav in izviren pustni kostum. Obiščite Qcenter Ptuj v Puhovi ulici in nakupujte po izjemno ugodnih cenah!