Najstrašnejša noč v letu – v Qcentru Ptuj

Najstrašnejša noč v letu – v Qcentru Ptuj

Pred nami je najstrašnejša noč v letu, ki jo bomo obeležili tudi v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi.

V ArbadaParku bo živahno in rahlo grozljivo že v soboto, 29. oktobra, ko boste lahko pri njih dobili enkratne Glitter tatooje v čarovniških ‘halloween’ motivih. V nedeljo, 30. oktobra, pripravljajo disko ples s strašnima akrobatoma, ki bosta najmlajše učila, kako narediti najbolj zabavne salte. Na samo noč čarovnic, 31. oktobra, v ArbadaParku pripravljajo veliko halloween zabavo Začarana palača, na kateri bodo poskrbeli čisto za vse – strašljivo pojedino, čarovniško predstavo, poslikave, tattooje, obisk čarovnic in strašne balone. Otroci bodo tako doživeli najbolj pristno in zabavno čarovniško zabavo – cena za otroka znaša 16,90 €. Obvezne so rezervacije. Tudi starši bodo lahko popili svoj “strašni” napitek, in sicer kar v njihovem baru, tako da bodo tudi oni del enkratnega čarovniškega vzdušja.

Spremljajte pa tudi program ArbadaParka v času jesenskih počitnic, saj otroke čakajo res zabavne aktivnosti in ugodnosti. Za več informacij in rezervacijo termina pokličite 051 376 838.

V ponedeljek, 31. oktobra, pa bo nakupovalno središče Qcenter cel dan živelo v prav posebnem, grozljivem vzdušju. Kljub temu da bodo trgovine zaprte, bo čarovniški utrip moč čutiti na vsakem koraku. V Plesni šoli Samba bo namreč poteka pravi halloween party, na katerem so obvezni čimbolj grozljivi čarovniški kostumi. Poskrbeli bodo za hrano in pijačo ter animacijo za vse ljubitelje plesa in Plesne šole Samba. Informacije dobite na elektronskem naslovu obvescanje@plesnasola-samba.si.

Cel dan bodo v Qcentru pekli najboljše in najbolj dišeče kurtoše, po 20. uri pa v Glamur baru in Tajkun baru pripravljajo še najboljšo halloween zabavo za odrasle.

Ne pozabite pa, da je pred nami tudi dan spomina na mrtve, torej bo treba poskrbeti tudi za cvetlične aranžmaje, s katerimi boste okrasili grobove. Oglasite se v cvetličarni Sončnica v Qcentru Ptuj, kjer bodo poskrbeli, da bo spomin na vaše najdražje še lepši.