Najlepši prazniki – v Qcentru Ptuj

Najlepši prazniki – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi – prav vsak kotiček utripa v prazničnem vzdušju, prav takšna je bogata ponudba na nakupovalnih ulicah in v prodajalnah. Lepo okrašene nakupovalne ulice in prodajalne utripajo v čarobnem vzdušju in toplini.

Že danes bo Qcenter Ptuj obiskal še eden od dobrih mož in razveselil najmlajše – ne zamudite Božička, ki se bo na svoji poti okoli sveta ustavil tudi v Qcentru Ptuj in obdaril otroke, čarobni božični duh pa bo razveselil tudi ostale, ki v teh časih potrebujejo malo spodbude in pomoči. S spremstvom in darili bo Božiček nakupovalne ulice Qcentra obiskal danes, 23. decembra, ob 17. uri.

V Qcentru Ptuj najdete prav vse, kar potrebujete za nocojšnjo praznično večerjo. Najboljše meso in biftek dobite v Supermarketu Tuš v Qcentru v Puhovi, kjer slovijo tudi po prijazni postrežbi in vam bodo z veseljem ponudili številne mesne dobrote slovenskega porekla.

Če še iščete darila za vaše najdražje, se ustavite v novi Outlet prodajalni, kjer najdete izjemno bogato in pestro ponudbo raznolikih izdelkov. Pri njih dobite prav vse – igrače, oblačila, pa tudi široko paleto slovenskih navijaških izdelkov, vse po izjemno ugodnih cenah.

Ustavite se še v prodajalni Sinsay, kjer imate na voljo izjemno ponudbo oblačil z zimskimi in prazničnimi motivi, po ugodnih cenah ponujajo tudi otroške komplete in smučarske kombinezone. V Prodajalni Pittarosso najdete na policah pestro izbiro nepremočljivih čevljev za zimske dni, če iščete darilo za vaše najdražje , pa ga prav tako lahko najdete pri njih – po izjemno ugodnih cenah ponujajo pestro izbiro pasov, torbic, potovalk in denarnic.

Zavijte še v prodajalno SportsDirect, kjer se boste od glave do pet opremili za zimske dni – pridite in izberite kakovostno zimsko bundo ali smučarske hlače številnih priznanih blagovnih znamk.

Vesel božič vam želi ekipa Qcentra Ptuj.