Najlepši prazniki – v Qcentru Ptuj

Najlepši prazniki – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru na Puhovi prav vsak kotiček utripa v prazničnem vzdušju, prav takšna je bogata ponudba na nakupovalnih ulicah in prodajalnah. Lepo okrašene nakupovalne ulice in prodajalne utripajo v čarobnem vzdušju in toplini.

V predprazničnem času sta celotno ekipo Qcentra Ptuj razveselila Tina in Matjaž, finalista oddaje Slovenija ima talent. Veseli in ponosni smo, da od vsega začetka svoje poslovne poti delujeta pod Qcentrovo streho, kjer imata svoje prostore Arbadakarba Party Shop in ArbadaPark. Tam poskrbita za najlepše, najbolj pisane in pestre zabave – ne samo z baloni in kostumi, temveč tudi s svojo pozitivno energijo, domišljijo in srčnostjo. Prav z vsakim nastopom v projektu Slovenija ima talent sta navdušila in nastop v finalni oddaji je bil upravičeno zaslužen. Tina in Matjaž, hvala za izjemne točke in verjamemo, da je pred vama še vrsta nepozabnih druženj z vsemi zabave željnimi obiskovalci  Arbadakarba Party Shopa in ArbadaParka v Qcentru Ptuj. Ponosni smo na vse vajine uspehe.

V Qcentru Ptuj najdete prav vse, kar potrebujete v tem prazničnem decembru – od daril, do kulinaričnih dobrot, ki jih boste postavili na mizo za razvajanje vaših najdražjih. In kje drugje najdete najboljše meso in biftek, kot v Supermarketu Tuš v Qcentru na Puhovi, kjer slovijo tudi po prijazni postrežbi. Z veseljem vam bodo ponudili številne mesne dobrote, ki bodo vam in vašim najbližjim teknile v prazničnih dneh. Ne glede na to kaj imate najraje – naj bo to svinjska pečenka, pečena krača ali rebra, ali pa morda bogat narezek, vse boste našli v Supermarketu Tuš, kjer ponujajo izdelke slovenskega porekla, slovijo pa tudi po izjemno ugodnih cenah.

V času obdarovanj ljubljeni osebi pokažite, da vam je mar in izberite nakit Pandora, ki izžareva čustva, ohranja trenutek in pripoveduje zgodbo. Obiščite trgovino Pandora v Qcentru Ptuj, kjer lahko kupite obeske in zapestnice, prstane, verižice, uhane, zbirke Pandora, pa tudi obeske za ključe in torbice ter darila za prijateljice. Izdelke Pandora odlikujejo čudoviti in trpežni materiali, pa seveda številne privlačne izvedbe, ki bodo vašemu videzu dodale še bolj osebno noto. Posebnost nakita Pandora pa je vsekakor njegova dodana zbirateljska vrednost, še posebej to velja za zapestnice in obeske, ki jih lahko dopolnjujete še vrsto let, saj lahko na posamezno zapestnico Pandora namestite veliko majhnih obeskov in tako ustvarite nakit, katerega vrednost se bo z vsakim dodatnim obeskom povečala in sčasoma postala neprecenljiva.

Še zmeraj ne veste kaj svojim najdražjim podariti ob praznikih? Najlepše in najbolj uporabno darilo so darilni boni Qcentra Ptuj. Kupite jih lahko v Arbadakarba Party Shop, unovčite pa v številnih prodajalnah Qcentra Ptuj. Darilni boni Qcentra Ptuj so lahko najlepše darilo za vaše domače, prijatelje ali sodelavce, saj z njimi nikakor ne morete zgrešiti – obdarovanci bodo z njimi lahko zavili v skorajda vse prodajalne Qcentra in jih unovčili za nakup izdelkov, ki jih imajo najraje.

Vesel božič vam želi ekipa Qcentra Ptuj.