Najlepša darila dobite v Qcentru Ptuj

Najlepša darila dobite v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru v Puhovi, je vse v znamenju praznikov – nakupovalne ulice kipijo od bogate ponudbe.

V Qcentru Ptuj bo v teh dneh dišalo tudi po prazničnih poticah in praznikih. Izbirali bomo Naj potico. To soboto, 16. decembra, bodo z nami kmečke žene, gospodinje, društva in številni domači mojstri peke potic. Vsaka gospodinja ima svoje male skrivnosti priprave orehovih potic in vse svoje znanje ter izkušnje bodo vtkale v pripravo potic, ki jih bodo to soboto prinesle v ocenjevanje.

Ocenjevalna komisija bo izbrala najlepšo in najbolj slastno domačo potico ter nagradila tri najboljše. Dobrodošli tudi tisti, ki slastne potice radi občudujete in okušate – pridružite se nam v Qcentru Ptuj v soboto, 16. decembra, od 9.30 dalje in poskusite najboljše potice izpod rok naših izjemnih gospodinj. December pa je tudi mesec najbolj čarobnih doživetij – za obiskovalce vseh generacij. Prihodnji teden bo nakupovalne ulice obiskal še eden od decembrskih dobrih mož – otroci in starši, pridružite se nam v četrtek, 21. decembra, ko bo Božiček vsem otrokom, ki bodo prišli v Qcenter Ptuj, izročil darila.

Začeli so se praznični popusti v MANI! Brez slabe vesti in po neverjetno nizkih cenah lahko nakupiš prav vsa zimska oblačila in dodatke za vso družino! Zdaj je pravi čas, da izbereš tople in udobne modne kose, v katerih boste ti in tvoja družina preživeli hladne zimske dni. Pridi v trgovino Mana v Qcenter Ptuj ter izkoristi 25 % PRAZNIČNI POPUST na VSA ZIMSKA OBLAČILA IN DODATKE ob nakupu nad 20 EUR. Akcija traja od 13. 12. do 17. 12. 2023.

Še zmeraj ne veste, kaj svojim najdražjim podariti ob praznikih? Najlepše in najbolj uporabno darilo so darilni boni Qcentra Ptuj. Kupite jih lahko v Arbadakarba Party Shop, unovčite pa v prodajalnah Sportsdirect, Mana, Nkd, Kik, Bags&more ter Office&more, Pandora, Gamp, Pittarosso, Vitapur, Lifestyle studio, Intersport, Sgermobil, Tomas Sport Premium, Sariko, Parfumi Tiamo, Tuš drogerija, Arbadakarba Party Shop, Sinsay, Pošta (za telefonske ovitke), Hamler, v optiki Oftalmos, pizzeriji in špagetariji Ancona ter drugih prodajalnah. Darilni boni Qcentra Ptuj so lahko najlepše darilo za vaše domače, prijatelje ali sodelavce, saj z njimi nikakor ne morete zgrešiti – obdarovanci bodo z njimi lahko zavili v skorajda vse prodajalne Qcentra in jih unovčili za nakup izdelkov, ki jih imajo najraje.