Najboljša nega moških brad in las

Najboljša nega moških brad in las

V največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru Ptuj na Puhovi, je v teh dneh vrata odprl prvi frizersko brivski salon za moške – PA3K Barber Shop Ptuj.

Tudi nega brade zahteva profesionalni pristop, usposobljeno osebje PA3K Barber Shopa pa nudi prav to – strokovno nego moških brad, ki bodo tako še lepše in gostejše.

Tudi za moške frizure poskrbijo, glede trenutnih trendov pa Partik Trol pravi, da je najpomebnejše, da posameznik zna določeno pričesko nositi – oblikovanje tako brade kot frizure je namreč treba prilagoditi posamezniku, njegovim lastnostim in strukturi las. Če frizer zna stranki dobro svetovati in posameznik zna pričesko ali brado dobro nositi, je to najboljši trend. Seveda pa je najbolj pomembna nega las in skrb zanje – s pravilno nego namreč lahko upočasnimo tudi pojav sivih las.

PA3K Barber Shop Ptuj deluje pod okriljem svetovno znane linije izdelkov lasne kozmetike Keune. Salon je odprt od ponedeljka do sobote med 8.in 20.uro, torej v delovnem času trgovskega centra, strankam pa priporočajo, da se za svoj termin naročijo na številki 041 590 682.