Najbolj vesela druženja potekajo v Qcentru Ptuj

Najbolj vesela druženja potekajo v Qcentru Ptuj

V Qcentru, največjem nakupovalnem središču na Ptuju, se cel mesec vrstijo nepozabni dogodki.

Minuli konec tedna je zaznamovalo nepozabno druženje s konji – v družbi članov Konjeniškega centra Hipodrom Kamnica Maribor so otroci, pa tudi odrasli, spoznali te plemenite živali, se naučili skrbeti zanje in jih jezdili. 

Sobota je bila namenjena kulinaričnemu razvajanju – z najboljšo domačo hrano so se na kulinaričnem dnevu predstavili Andiamo v prenovljeni podobi pod novim vodstvom, Time for steak s prvovrstnimi mesnimi meniji, Okrepčevalnica na žlico, Tajkun z domačimi torticami ter kurtoši – slastne madžarske sladice.

Izjemno pestro pa bo tudi to soboto, 16. aprila. Ob 16. uri se bodo pri prireditvenem odru predstavili plesalci Plesne šole Samba. V tej sezoni njihovi treningi potekajo v dvorani v Qcentru, kar se je izkazalo za idealno kombinacijo – medtem ko otroci vadijo plesne korake in se učijo nove koreografije, lahko starši v Qcentru opravijo nakupe ali si privoščijo najboljšo kavo v mestu.

V soboto se bodo predstavile vse skupine, ki delujejo v okviru Plesne šole Samba – otroci od 5. leta dalje bodo predstavili plesni program Zumba kids, videli boste latino mix in plesne nastope v hip-hopu, dogajanje bodo popestrili še plesalci latinskoameriških plesov in posebni plesni pari.

Ta dan bodo obiskovalci imeli možnost videti, koliko znanja lahko mladi plesalci usvojijo v eni plesni sezoni in kako izjemen gibalni in plesni napredek dosežejo.

Na dogodku bo že mogoče opraviti vpis v tečaje Plesne šole Samba za naslednjo sezono. Ta deluje že več kot 12 let. Ukvarjajo se s poučevanjem različnih zvrsti plesa – od tekmovalnih do rekreativnih plesov, organizacijo prireditev, valet, maturantskih plesov, plesnih delavnic in priprav, tematskih plesov za odrasle ter rojstnodnevnih zabav za otroke.

Njihov slogan je ”Za vse generacije”, kar pomeni, da pri njih najdete plesne tečaje za vso družino, od vrtčevskih otrok do tistih malo starejših. Plesna šola Samba je namenjena začetnikom, tistim, ki želijo svoje plesno znanje obnoviti ali nadgraditi in seveda tudi tekmovalcem – vsem, ki imajo veselje do plesa.