Najbolj pisane in izvirne maske dobite v Arbadakarba Shopu v Qcentru Ptuj

Najbolj pisane in izvirne maske dobite v Arbadakarba Shopu v Qcentru Ptuj

Začenja se nori pustni čas in za veselo pustno rajanje pravočasno poskrbite za kostume, v katerih boste rajali na številnih pustnih zabavah.

Obiščite največje nakupovalno središče na Ptuju, Qcenter, in zavijte v Arbadakarba Party Shop, kjer boste dobili najlepše in najbolj pisane pustne kostume za vso družino.

V Arbadakarba so že sedmo leto zapored za vas izbrali najbolj atraktivne in kakovostne kostume – da boste s svojo podobo osupnili, šokirali, očarali, prestrašili, oziroma karkoli si boste zamislite.

Pri njih lahko kupite kostume že za dojenčke, pa seveda za otroke od enega leta dalje ter za odrasle. Kostumi za otroke so prilagojeni zahtevam in željam najmlajših, so mehki, puhasti in kakovostno izdelani. Vsi pustni kostumi v Arbadakarba Party Shopu vključujejo čisto vse potrebne dodatke, kar pomeni, da ni treba posebej kupovati nobenih dodatnih izdelkov. Pri njih dobite tudi pisane in kakovostne barve za poslikavo obraza, pa tudi klobuke, lasulje, nogavice in priljubljena tutu krilca.

V trgovini Arbadakarba se vsako leto trudijo, da so artikli na njihovih policah zelo kakovostni in lepega videza. Zavedajo se namreč, da je končnemu kupcu izjemno pomembno, kaj ima oblečeno. Želijo si, da bi se prav vsak v svojem izbranem kostumu počutil odlično, zato je prav vse kostume, ki jih imajo v trgovini Arbadakarba, moč pomeriti, se v njih sprehoditi. Tako boste res izbrali pravi kostum zase. Če ste bolj za klasiko, bodo za vas pravi kostumi policista, gasilca, indijanca ali klovna, za tiste s posebnimi željami pa bo morda pravi kostum Frida Kahlo ali Steam Punk. V prodajalni Arbadakarba boste našli čisto vse, kar potrebujete za pustno zabavo – izvirne kostume za odrasle, kostume za otroke v številnih različnih in priljubljenih motivih, pa tudi kostume za dojenčke, v katerih bodo male maškare naravnost blestele. Pri njih dobite tudi številne dodatke, kot so meči, klobuki, ogrlice, tatuji in očala, na voljo so številne različne obrazne maske, tudi pisane in kakovostne barve za poslikavo obraza in pustno dekoracijo. Pridite v Arbadakarba Party Shop v Qcenter na Ptuju, izberite najbolj pisano in izvirno masko zase ter uživajte v norem pustnem času.