Naj vas razvaja pomladna ponudba Qcentra Ptuj

Naj vas razvaja pomladna ponudba Qcentra Ptuj

Obisk največjega nakupovalnega centra na Ptuju, Qcentra v Puhovi ulici, prinaša izjemno nakupovalno izkušnjo, prijetno druženje, poleg tega pa še pravo kulinarično razvajanje.

Vsak četrtek pred Qcentrom Ptuj poteka bolšji sejem, ki prinaša tisto pristno izkušnjo druženja, klepetov in tudi ščepec barantanja. Obiščite ga in med prodajalci poiščite kakšno drobnarijo s pridihom domačnosti. Poleg tega si vzemite tudi čas za kulinarično razvajanje, saj gostinci, ki delujejo pod Qcentrovo streho, ob četrtkih pripravljajo prav posebno ponudbo. Po obisku nakupovalnih ulic in bolšjega sejma vas bodo v pizzeriji in špagetariji Ancona razvajali z okusnimi in sočnimi ciganskimi pečenkami, ki dišijo daleč naokoli. Posebni četrtkovi kulinarični ponudbi se pridružujejo tudi v okrepčevalnici Na žlico, kjer ob četrtkih poleg svoje klasične ponudbe pripravljajo še okusnega odojka.

V Pittarossu pomlad zaznamuje čudovita kolekcija salonarjev in sandalov različnih barv, z bleščicami ali brez, na vezalke ali z zapenjanjem, s peto ali le modno platformo. Vsa ta pisana ponudba je na voljo, da jo pomerite in zablestite na vašem sanjskem dogodku – poroki, maturantskem plesu, valeti, obhajilu ali krstu. Z veseljem pa bodo poskrbeli tudi za moške – elegantni čevlji, mokasini ali modni sneakersi bodo zagotovo zadovoljili še tako zahtevnega moškega, najstnika ali fantka. Razpon številk se začne že pri prvih korakih in nadaljuje vse do odraslih številk.

Za tiste, ki vas muči spomladanska utrujenost, bo morda pravi recept obisk prodajalne Vitapur v Qcentru Ptuj, saj morda potrebujete nov vzglavnik ali ležišče. V Vitapurju so za vas pripravili posebno akcijo – vzglavniki in posteljnina 1+1 gratis, kar pomeni, da izberete dva izdelka, plačate pa le enega. Na vsa ležišča, nadvložke in odeje nudijo dodatni 20 % popust – tudi na že znižane cene.  

Pomladno razpoloženje pa je zavzelo tudi Obi. Prihodnji konec tedna – 28. in 29. aprila – pripravljajo praznik rastlin, kjer boste našli vse od svežih barvnih konceptov do harmonične igre oblik – rože vam ponujajo številne priložnosti, da postanete ustvarjalni in naredite postavitve po svoji meri. Na ogled bodo vse vrste rastlin, primernih za vaš balkon ali teraso: cvetoče, zelene, začimbe, prijateljice čebel, lahko pa si uredite tudi mini zelenjavni vrt ali si pričarate toskansko vzdušje.