Mesec, poln novosti v Qcentru Ptuj

Mesec, poln novosti v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, marec prinaša vrsto novosti in izjemno ponudbo.

Včeraj je v Qcentru na Ptuju znova odprl vrata Tomas Sport. Na Ptuj so za vse vas pripeljali znane športne in dizajnerske znamke, kot so Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Phillip Plein in ostale. Pridite, spoznajte izjemno bogato in pestro ponudbo ter obogatite svojo garderobo. Od četrtka do sobote v Tomas Sportu velja otvoritveni 20 % popust na vse izdelke v trgovini. Se vidimo.

Že 6. marca pa na novo lokacijo – pred Qcenter Ptuj v Puhovo – prihaja Pizzeria in špagetarija Ancona. Njihova pestra ponudba okusnih dobrot bo potešila prav vsak prazni želodček. Pri njih dobite več vrst pic, raznovrstne jedi iz krušne peči, ocvrte jedi, okusne solate in sladice. Pizzeria in špagetarija Ancona na dan odprtja na novi lokaciji pred Qcentrom Ptuj ponuja 10-odstotni popust.

Že tako bogato ponudbo Qcentra Ptuj pa bo od 6. marca dalje obogatil Lifestyle studio z revolucionarnimi napravami za oblikovanje telesa in odstranjevanje maščob ter celulita. Privoščite si kratko vadbo z izjemnimi učinki, ki jo izvajate pod infrardečimi žarki in z vakumom. V četrtinskem času vadbe dosežete rezultate, primerljive z vadbo na klasičnih napravah. Lifestyle studio vam nudi smernice zdravega življenja, naprave za izgubljanje in vzdrževanje telesne teže, prehransko svetovanje in skupinske vadbe. Pohitite z rezervacijami, saj se termini hitro polnijo. Naročite se lahko s klicem na številko 070 640 338 ali na spletni strani www.lifestyle-studio.si.