Mesec najbolj ugodnih cen v Qcentru Ptuj

Mesec najbolj ugodnih cen v Qcentru Ptuj

Leto 2024 v največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi ulici, prinaša obilico zabavnih dogodkov in priložnosti za druženje, že v prvem mesecu pa vas v nakupovalnih ulicah in prodajalnah čakajo izjemni popusti, ki omogočajo še ugodnejše nakupe.

Pa se je začelo! V Bags&More / Office&More že potekajo najbolj pričakovani popusti v letu: zimsko sezonsko znižanje preteklih kolekcij ženskih torbic in modnih nahrbtnikov. Najlepše modne dodatke, ki dvignejo vaš modni stil na povsem novo in trendi raven, zdaj dobite ugodneje. Sezonski popusti so naravnost odlični: –20 %, –30 % in tudi –50 % na izbrane izdelke. Akcija velja od 8. 1. do 31. 1. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo.

Zima se še ni niti dobro začela, v MANI pa so že pripravili sezonske popuste, s pomočjo katerih boste lahko nakupili zimska oblačila in dodatke za vso družino po neverjetno nizkih cenah. Obiščite prodajalno Mana v Qcentru Ptuj! Akcija velja od 8. 1. do 31. 1. 2024.

V prodajalni Kik vas čakajo prave zimske ugodnosti, veliko izdelkov po izredno ugodnih cenah. Pri njih najdete športna oblačila za aktiven začetek leta, oblačila za otroke, pa tudi pisane otroške pustne kostume.

V prodajalni PittaRosso poteka veliko zimsko znižanje, saj so cene spustili kar do –50 %. Akcija velja do 28. 1. 2024, velja pa tako pri nakupu vse zimske obutve kot tudi vseh dodatkov: torbic, denarnic, nahrbtnikov, športnih torb, kovčkov, šalov, kap, rokavic, pasov, nogavic …

Za bralce Štajerskega tednika velja od 19. 1. do 28. 1. 2024 posebna akcija – geslo “Štajerski tednik” vam prinaša dodatnih –20 % na že tako znižane artikle, zato ga ne pozabite ob nakupu povedati prodajalkam. Pohitite, zaloge zaradi velikega znižanja hitro upadajo. Še danes poiščite svoj najljubši modni kos obutve ali dodatkov v vaši trgovini Pittarosso. Za vse tiste, ki že sanjate o krajšem ali malo daljšem pobegu na lepše, pa bo prava stvar obisk Turistične agencije Playa v Qcentru Ptuj. Izkoristite januarske ultra First minute popuste do 30 odstotkov. Pohitite in si zagotovite najvišje popuste za poletne počitnice.

Obiščite Qcenter Ptuj in nakupujte po izjemno ugodnih cenah.