Marec je v Qcentru mesec žensk

Marec je v Qcentru mesec žensk

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi ulici, mesec marec namenjajo ženskam, v ospredje postavljajo njihovo lepoto, eleganco, ženstvenost in dobro počutje.

Najlepše darilo, ki ga lahko ob današnjem dnevu žena podarite vaši dami, je nekaj, kar ji bo pričaralo nasmeh na obraz in jo spremljalo ob vsakodnevnih aktivnostih. S cvetjem nikakor ne morete zgrešiti. Svojim damam se lahko za dobroto in prijetne trenutke zahvalite z najlepšim cvetjem cvetličarne Sončnica. Izbirate lahko med različnim cvetjem ali aranžmaji izbranega cvetja, ki bo ogrelo srce vaših najdražjih žena, vaš dom pa s svojo lepoto krasilo še v prihodnjih dneh.

Nakit Pandora je sinonim za visokokakovostne, sodobne in izvirne dodatke po dostopni ceni. V njihovi prodajalni v Qcentru lahko kupite obeske in zapestnice, prstane, verižice, uhane, zbirke Pandora, pa tudi obeske za ključe in torbice. Izdelke Pandora odlikujejo čudoviti in trpežni materiali, pa seveda številne privlačne izvedbe, ki bodo vašemu videzu dodale še bolj osebno noto. Posebnost nakita Pandora je tudi njegova dodana zbirateljska vrednost, še posebej to velja za zapestnice in obeske, ki jih lahko dopolnjujete še vrsto let, saj lahko na posamezno zapestnico Pandora namestite veliko majhnih obeskov in tako ustvarite nakit, katerega vrednost se bo z vsakim dodatnim obeskom povečala in sčasoma postala neprecenljiva. Naj nakit iz prodajalne Pandora v Qcentru Ptuj postane simbol ljubezni, hvaležnosti in prijateljstva ter odlično darilo.

Prijetno dišeč parfum bo polepšal dan žena številnim ženskam različnih generacij. Izjemne dišave Tiamo bodo izvrstno darilo za vaše najdražje dame.

Oglasite se v nakupovalnem središču Qcenter Ptuj, kjer boste brez težav našli najlepše darilo ob dnevu žena.