Marec je v Qcentru mesec žensk

Marec je v Qcentru mesec žensk

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi ulici, je v teh dneh znova vse namenjeno ženskam, njihovi lepoti, eleganci, ženstvenosti in dobremu počutju; predvsem pa hvaležnosti mamam za njihovo dobroto in ljubezen. Ob materinskem dnevu boste drobne, pa tudi malo večje pozornosti našli v nakupovalnih ulicah Qcentra Ptuj. Svojo ljubo mamo ali mamo svojih otrok lahko presenetite z dišavo, nakitom, čevlji, cvetjem ali čim drugim.

Obutev je lahko izjemno darilo za vaše boljše polovice ali matere. Oglasite se v prodajalni Pittarosso v Qcentru Ptuj, kjer bodo ženske oči zažarele ob pogledu na pomladno kolekcijo izjemnih ženskih čevljev različnih modelov in za različne priložnosti. Izkoristite še ugodne cene in vaše darilo ob materinskem dnevu bo izjemno.

Tudi nakit je lahko lepo darilo, ki bo še vrsto let lep spomin na materinski dan. Obiščite prodajalno Pandora in izberite visokokakovosten, sodoben in izviren nakit po dostopni ceni. V njihovi prodajalni v Qcentru Ptuj lahko ob materinskem dnevu izberete obeske in zapestnice, prstane, verižice, uhane, zbirke Pandora, pa tudi obeske za ključe in torbice. Naj nakit iz prodajalne Pandora v Qcentru Ptuj postane simbol ljubezni, hvaležnosti in prijateljstva ter odlično darilo.

Še ena izmed klasik v ponudbi daril je parfum, saj bo prijetna dišava še dolgo lep spomin na pozornost ob materinskem dnevu številnim ženskam različnih generacij. Obiščite prodajalno Tiamo in ob materinskem dnevu izberite najbolj dišeče darilo. Vse skupaj pa dopolnite še s cvetjem, ki bo materam privabilo nasmeh na obraz. Najlepše cvetje iz cvetličarne Sončnica je lahko lepa dekoracija izbranega darila, ob materinskem dnevu pa lahko izberete tudi šopke različnih velikosti, s cvetjem, ki ga imajo vaše dame najraje. Naj jih še v dneh po materinskem dnevu spominjajo na vas in vašo hvaležnost.

Vabljeni v nakupovalno središče Qcenter Ptuj in izberite najlepše darilo ob materinskem dnevu.