Leto 2024 bo v Qcentru Ptuj posebno

Leto 2024 bo v Qcentru Ptuj posebno

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi ulici – smo uspešno in polni novih načrtov vstopili v novo leto 2024.

Drage obiskovalke in obiskovalci Qcentra Ptuj, prav vsakemu od vas se iskreno zahvaljujemo za zaupanje, ki ste nam ga s svojim obiskom izkazali v letu 2023. Veseli smo, da ste naše nakupovalno središče vzeli za svoje ter da smo lahko sodelovali pri pisanju lepih spominov in doživetij. Iskrena zahvala tudi našim poslovnim partnerjem, najemnikom poslovnih prostorov – hvala, da s svojo ponudbo in dejavnostmi bogatite ponudbo našega nakupovalnega središča. Novo leto 2024 naj vsem prinese veliko sreče, zadovoljstva in prijetnih trenutkov, preživetih v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi. Tudi v letu, v katerega smo vstopili, se bomo trudili, da se boste ob sprehodu po naših nakupovalnih ulicah počutili domače, prijetno in se boste radi vračali k nam. S pestro ponudbo v prodajalnah in s številnimi dogodki, ob katerih se bomo družili, bomo tudi v tem letu poskrbeli za izjemno nakupovalno izkušnjo – pridite in se prepričajte.

Ne glede na to, s kakšnimi načrti ste vstopili v leto 2024, malo kulinaričnega razvajanja nikoli ne škodi. Saj veste – čez pohanega piščanca ga ni in najboljšega pripravijo v Pizzeriji in špagetariji Ancona. Oglasite se pri njih in si privoščite njihove izjemne dobrote – poleg pohanega piščanca vam z veseljem postrežejo še pice, rolice, solate, testenine in druge dobrote.

Če ste si v novem letu za cilj zadali dobro počutje in izgled, se oglasite v Lifestyle studiu v Qcentru Ptuj. Vadba v zimskih mesecih je pomembnejša kot vadba v poletju, zato v Lifestyle studiu Ptuj trenirajte z neomejenimi obiski na vseh napravah že od 59,90 evra na mesec. Zdaj je čas, da poskrbite za svoje dobro počutje. Privoščite si vadbe za hitrejše oblikovanje telesa, hitrejšo izgubo odvečne teže, pilates, razvajanje v spa kotičku in prehransko svetovanje. Obiščite Lifestyle studio v Qcentru in oblikujte svoj lepši in boljši jaz.

Tudi v letu 2024 si privoščite najboljšo nakupovalno izkušnjo in prijetna druženja – v največjem nakupovalnem središču na Ptuju – Qcentru v Puhovi.