Leto 2022 je bilo za Qcenter izjemno, naj bo takšno tudi 2023

Leto 2022 je bilo za Qcenter izjemno, naj bo takšno tudi 2023

Leto, ki se izteka, je bilo za največji nakupovalni center na Ptuju, Qcenter v Puhovi, izjemno. Številne prireditve so v nakupovalne ulice privabile številne obiskovalce, prodajalne pa so skozi celo leto ponujale kakovostne izdelke in storitve ter pripravljale akcije in popuste, da so bili nakupi še ugodnejši.

Pomladne mesece smo začeli z izjemnim poročnim sejmom, ki je ponudil vse, kar mladoporočenci potrebujejo za sanjski poročni dan. Razstavljavci so navdušili tako s pestro ponudbo kot vsemi nasveti, ki so jih ponudili udeležencem, izjemno poročno izkušnjo pa smo ponovili še v novembru.

Doživeli smo kar nekaj pestrih Q dni – to so bili: Dan kulinarike, Spoznavajmo konje, Plesna šola Samba se predstavi, Golažijada, Oh baby … Vsak na svoj način so obiskovalcem predstavili svojo bogato in pestro ponudbo, ponujali nasvete, obiskovalci pa so bili deležni tudi lepih nagrad. V okviru Golažijade so svoje kuharsko znanje predstavile tudi tekmovalne ekipe in dokazale, da so med nami pravi mojstri kuhanja golaža.

Navdušile so tudi Čalapinkarije – največji celodnevni dobrodelni festival norčij in zabave, kjer so se otroci zabavali z najboljšimi animatorji, skakali na napihljivih igralih, potekale pa so tudi delavnice in tekmovanja – vse ob brezplačnih čalapinkah, sladoledih in drugih dobrotah. Nakupovalne ulice Qcentra so gostile tudi mlade pevske talente, saj je pri nas potekal polfinalni izbor priljubljenega projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo.

Konec avgusta smo imeli veliko rojstnodnevno zabavo, saj je Qcenter Ptuj praznoval 12. rojstni dan.

Praznovanje bo vsem ostalo v izjemnem spominu – tudi zaradi številnih nagradnih iger in popustov, ki so jih ta dan kupcem ponudili v vseh Qcentrovih trgovinah in lokalih.

September je v Qcentru Ptuj zaznamovala velika modna revija, za katero smo pripravili tudi modni kasting – v vlogi manekenk in modelov, ki so nosili oblačila iz Qcentrovih prodajaln, so se predstavili številni domačini in dokazali, da se zelo dobro znajdejo tudi na modni pisti.

Leto je zaključil še nosečniško-otroški showroom s predstavitvijo izdelkov in storitev za nosečnice in otroke, obeležili pa smo tudi noč čarovnic, pripravili nore popuste ob črnem petku, se družili z najbolj priljubljenimi tik-tokerji ter leto pripeljali h koncu z obiskom Miklavža in Božička.

Za Qcenter Ptuj je bilo to leto izjemno in veseli smo, da ste bili z nami. Hvala za zaupanje. V novem letu 2023 vam želimo veliko sreče, zdravja in osebnega zadovoljstva; veselimo se vseh novih podvigov in vas vabimo, da tudi v letu, ki prihaja, obiščete največje nakupovalno središče na Ptuju – Qcenter v Puhovi.