Kik v Qcentru

Kik v Qcentru

KiK: cena pove vse

 

Podjetje KiK je bilo ustanovljeno leta 1994 v Nemčiji in je do danes odprlo več kot 3.500 poslovalnic po vsej Evropi. S prihodom na slovenska tla leta 2007, se je z odprtjem prve poslovalnice v Murski Soboti pričela zgodba o številnih zadovoljnih kupcih. Uspešnost podjetja temelji na načelu »kupec je kralj« in prav zaradi tega načela se podjetje dandanes ponaša že z 59. poslovalnicami in kot pravijo v podjetju, ta številka še ne predstavlja konca. Podjetje se s svojimi poslovalnicami razprostira po celotni Sloveniji in delovna mesta nudi več kot 300 zaposlenim.

70 % ponudbe predstavljajo tekstilni izdelki za vso družino in so rezultat odlične kakovosti ter ugodne cene. Ob bogati izbiri tekstilnih izdelkov lahko kupci na enem mestu izbirajo med Non-food ponudbo, ki je sestavljena iz darilnega programa, izdelkov za dom in bivanje, modnih dodatkov, igrač, gospodinjskih izdelkov ter pisarniških izdelkov.

Trenutna naravnanost podjetja temelji na t.i. Basic izdelkih. Le-ti predstavljajo  izdelke za vsakdan in so osnovni del vsake garderobne omare, povrh vsega pa so izjemno ugodni. Prav ugodna cena nagovarja družine z otroki, mlade mamice ter vse, ki si želijo ugodnega nakupovanja. Tako se lahko celotna družina, tudi najmljaši, oblečejo od glave do pet po izjemno nizkih cenah. 

Se vidimo v Kik-u v Qcentru Ptuj v Puhovi!