Jesen, polna novosti v Qcentru Ptuj

Jesen, polna novosti v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, je vse v stilu pisanih jesenskih barv in novosti, ki bodo zaznamovale prihodnje tedne.

Seveda smo še vsi pod vtisom enkratne modne revije, ki je pod Qcentrovo streho potekala minulo soboto. Zaznamovale so jo pisane jesenske barve ter seveda modeli vseh starosti, ki so na najboljši možni način predstavili vse, kar za to jesen ponujajo trgovine v Qcentru – otroška, moška in ženska oblačila, mehke pižame in spodnje perilo ter modne dodatke. Vzdušje je bilo izjemno, prav vsi sodelujoči so svoje delo opravili z odliko in komaj že čakamo, da se znova družimo na še kakšnem podobnem dogodku.

V Arbadaparku so nedelje še posebej razposajene – v tej pisani migalnici in praznovalnici, ki je prostor za zabavo, šport in praznovanja, ob nedeljah z veseljem poskrbijo za najbolj pisane glitter tattooje, otrokom pa podarijo tudi pol ure skakanja.

Ta jesen je v Qcentru polna novosti – Tomas sport je namreč dobil novega franšizojemalca, kar pomeni, da boste odslej pri njih lahko izbirali med še bolj pestro ponudbo blagovnih znamk Adidas, Under Armour in ostalih – na voljo vam bodo najnovejši izdelki in izjemno velika izbira.

V Qcenter prihaja tudi Pandora – prodajalna vrhunskega nakita, ki nobene dame ne bo pustil ravnodušne. To pomeni, da boste lahko v Qcentru kupili obeske in zapestnice, prstane, verižice, uhane, zbirke Pandora, pa tudi obeske za ključe in torbice, darila za prijateljice in dodatke za hišne ljubljenčke.

Time for steak je popestril že vrsto dogodkov v Qcentru, kmalu pa bo tudi stalno prisoten v največjem nakupovalnem središču na Ptuju. Tako vam bodo ves čas na voljo njihovi vrhunski burgerji, pri njih pa boste lahko kupili tudi najboljše sestavine in burgerje pripravili doma.

Kmalu pa bo v Qcentru potekal še en zanimiv dogodek – nosečniško-otroški showroom. Predstavili se bodo številni ponudniki otroških igrač, oblačil in drugih dodatkov, pripravljamo glasbene, akrobatske in čarobne predstave, na voljo bo dodatna kulinarična ponudba z veliko torto, potekale pa bodo tudi številne nagradne igre. Vsi, ki bodo želeli sodelovati na tem enkratnem dogodku, lahko prijave pošljejo na elektronski naslov prireditve@qcenterptuj.si.