Izjemna poletna ponudba v Qcentru Ptuj

Izjemna poletna ponudba v Qcentru Ptuj

V ArbadaParku bodo v prihodnjih tednih poskrbeli za noro poletno izkušnjo – nepozabne otroške počitnice. Otroci bodo v varstvu uživali, saj pripravljajo številne zabavne aktivnosti – obisk kmetije in druženje z živalmi, dan na velikih napihljivih igralih, zabavo na trampolinih, disco dan in poslikave obrazov, za konec pa še super presenečenje. Aktivne počitnice so namenjene otrokom od 4. leta dalje, potekale pa bodo v dveh terminih – od 18. 7.–22. 7. 2022 ter od 15. 8. –26. 8. 2022.

Cena celotedenskega varstva znaša 150 evrov, za posamezni dan pa 40 evrov. V ceno je vključeno VSE, torej hrana, pijača, animacija in nogavičke ArbadaParka. Na voljo je tudi vsakodnevno all inclusive varstvo za ceno 30 evrov. Obvezne so rezervacije na številki 051 376 838.

V teh dneh poteka tudi Vitapurjev veliki hišni sejem, v okviru katerega so cene znižane kar do 85 odstotkov. Na voljo je več kot tisoč izdelkov – ležišča, vzglavniki, posteljnina, posoda, plažni program in velika odprodaja oblačil NES po super znižanih cenah.

Poletje je v polnem razmahu, v Manino trgovino pa so prišli vroči sezonski popusti, ki jih nikakor ne smeš zamuditi! Izkoristi 20 %, 30 % ali celo 50 % popusta na oblačila za vso družino! Akcija velja od 4. 7. do 31. 7. 2022.

Tudi v Bags&More so pripravili Ekstra vroč teden – en teden popustov –30 % na vse! To je odlična priložnost za nakupe modnih ženskih torbic in denarnic priljubljenih znamk, šolskih torb, nahrbtnikov in potrebščin, igrač, moških torb in denarnic in vse druge ponudbe iz bogatega nabora galanterije Bags&More. Akcija velja od 4. 7. do 9. 7. 2022 v poslovalnici in na spletu. Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja na kovčke in pisarno.

Na Facebook profilu Qcentra Ptuj pa vas v teh dneh čakata tudi dve nagradni igri – Glamur bar bo poskrbel za najboljšo poletno osvežitev – odslej ob vseh pijačah, ves dan do konca poletja, prejmete tudi brezplačni KURTOŠ obroček. V okviru nagradne igre je treba na FB profilu Qcentra Ptuj deliti in všečkati video, v komentarju pa označiti osebo, ki jo boste peljali na osvežitev v Glamur bar. Do konca julija izžrebamo deset nagrajencev, ki v Glamur baru prejmejo 2 x gin tonic ali 2 x limonado z okusom.

Tudi v PittaRossu vas čakajo nori popusti in privlačna nagradna igra. Samo za vas so znižali cene več kot tisoč kosom obutve, ki jih dobite že od 4,90 do 10,00 evrov, ostalo ponudbo pa najdete na popustih vse do –50 %. Na Facebook profilu Qcentra Ptuj delite in všečkajte video prodajalne PittaRosso, v komentar zapišite, kaj vaša garderoba to poletje nujno potrebuje, med poletjem pa izžrebamo tri srečneže ali srečnice, ki prejmejo bone v vrednosti po 30 evrov za nakup enega para obutve v trgovini Pittarosso!