Igrivo in praznično vzdušje v Qcentru Ptuj

Igrivo in praznično vzdušje v Qcentru Ptuj

Minulo soboto je v največjem nakupovalnem centru na Ptuju, Qcentru v Puhovi ulici, potekal prvi decembrski prednovoletni vseslovenski TIK TOK PARTY, ki so ga za vse slovenske tiktokerje in njihove oboževalce organizirali znani štajerski tiktokerji: @misticizem, @klinc_the_black_mamba in @gomilsek, obiskovalci pa so lahko spoznali tudi ostale priljubljene slovenske tiktokerje – @slovenskobudalo, @kiki.family, @mr.zix, @toooldtobebored.

Nakupovalne ulice Qcentra Ptuj je zavzela kreativna energija mladih slovenskih tiktokerjev, vzdušje pa je bilo res izjemno. Druženje so zaznamovali pogovori in smeh, predvsem pa nove kreativne vsebine, saj je Tik Tok družbena platforma, ki mlade spodbuja k domišljiji in ustvarjanju.

Avtorji najustvarjalnejših videov, ki so na druženju nastali znotraj nakupovalnega središča Qcenter Ptuj, so prejeli denarne nagrade: 1. mesto in 1.000 evrov je osvojil @Juskooo, 2. mesto in 300 evrov @Hana, 3. mesto in 100 evrov pa @Too old to be bored in @Privatxx7.

Ta ponedeljek smo bili v Qcentru Ptuj priča slovesnemu odprtju razstave diplomirane slikarke Sare Čeh »Iz Sarinega likovnega sveta«. Umetnica je na ogled postavila dela zadnjih dveh let, razstavo pa sta slovesno odprla direktor Qcentra Ptuj Robert Furjan in kustosinja razstave Olga Butinar Čeh. Razstava bo na ogled vsak delovni dan do začetka februarja 2023 med 8. in 20. uro. Ob nedeljah in praznikih je galerija zaprta. Vstop je prost!

Prihodnjo soboto, 17. decembra, pa bo v Qcentru spet živahno, saj bo potekal sejem rabljenih otroških oblačil in igrač. Bistvo dogodka bo zamenjava, kar pomeni, da za oblačila, ki jih prinesete, lahko vzamete druga zase in svoje otroke. Vsa oblačila, ki ne bodo našla novih lastnikov in bodo ostala, bomo podarili varnim hišam. Sejem bo v Qcentru Ptuj potekal 17. decembra od 15. ure dalje. Prodaja oblačil na dogodku bo mogoča izključno, če bodo izpolnjene vse pravne zahteve za prodajo.

Kmalu pa bo Qcenter Ptuj obiskal še eden od dobrih mož in razveselil najmlajše – v petek, 23. decembra, bo namreč prišel Božiček. S spremstvom in darili ga lahko na nakupovalnih ulicah Qcentra pričakujete ob 17. uri.