Gremo na prosto

Gremo na prosto

Naj vam bodo pomladna opravila v neizmerno veselje – za vse to poskrbi OBI – največji trgovec z izdelki za gradnjo, dom in vrt. Na Ptuju so vam na voljo v Puhovi, v Qcentru.

V pestri ponudbi izdelkov boste pri njih našli vse potrebno za vaše domače projekte gradnje ali obnove ter širok izbor izdelkov, ki bodo vaš vrt ali teraso spremenili v prostor za popolno sprostitev.

OBI v tem mesecu po ugodnih cenah ponuja najboljše čistilnike za vaš dom Kärcher, s katerimi se boste brez težav lotili majhnih, srednje velikih in zahtevnih projektov. Da bo vaš vrt urejen in negovan, v OBI-ju dobite kakovostne travne mešanice, zemljo za trate in rože, gnojila in semena, pa tudi kakovostne kosilnice in drugo vrtno orodje.

Če želite, da bi tudi vas razveseljeval pogled na lep, cvetoč vrt, zavijte v OBI, kjer vas čaka pestra ponudba pomladnih cvetlic, pri njih pa lahko kupite tudi rastline za živo mejo, ciprese ter spomladi cvetoče grmovnice. Da boste svoj vrt zaščitili pred neželenimi pogledi in obiskovalci, v OBI-ju ponujajo tudi različne vrtne in zaščitne ograje, pa tudi markize in nadstreške za avto.

Za prijetno in sproščeno posedanje na terasi si priskrbite udobno sedežno garnituro, za vaše najmlajše pa dobite v trgovini OBI tudi otroške igralne hiške in peskovnike. Seveda pa ne pozabite na žar, s katerim boste v zavetju svojega vrta pripravljali dišeče dobrote.

Pri izbiri vam bodo s strokovnim svetovanjem pomagali njihovi zaposleni. Pomagajo vam tudi pri večjih projektih – njihovi projektni svetovalci vam bodo svetovali, kaj vse potrebujete za izvedbo projekta ter vam pripravili individualno ponudbo, prilagojeno vašim meram. Preverite pa tudi njihove ostale storitve – mešalnico barv, razrez lesa in še marsikaj.

Za boljše domove in lepše vrtove – OBI v Qcentru Ptuj.