Glamur bar – najboljša kava v mestu

Glamur bar – najboljša kava v mestu

Spletni portal Ptujinfo je pripravil izbor, v katerem so želeli izvedeti, kateri ptujski lokal ponuja najboljšo kavo v mestu. Obiskovalce portala je najbolj prepričala kava iz Glamur bara, ki so mu namenili kar 46,6 odstotka svojih glasov. V lokalu se trudijo, da bi ustregli prav vsakemu gostu, zadovoljstvo strank postavljajo na prvo mesto, mlada podjetnika, ki vodita Glamur bar, pa na začetku svoje poslovne poti na zmago gledata kot izjemno motivacijo za vnaprej.

Glamur bar najdete v bližini trgovine Tuš, že ob vstopu pa vas bosta navdušili dovršena oprema in prijazna postrežba.

Za vse, ki uživate ob vonju dobre kave, poskrbijo z odlično kavo znamke Hausbrandt, na osnovi katere pripravljajo tudi številne druge kavne napitke. So eden redkih lokalov na Ptuju, ki skozi celo leto ponuja izvrstne vroče čokolade, ki jih obožujejo predvsem otroci – na voljo je kar dvanajst različnih okusov, edini na Ptuju pa nudijo edinstvene gin tonic napitke s sladkorno peno. Na splošno ima Glamur bar najbolj bogato ponudbo pijač na Ptuju, saj ponujajo okoli dvesto različnih pijač – štirinajst vrst piv, več kot štirideset vrst žganih pijač in osemnajst različnih okusov čajev. Ob tem svojo ponudbo ves čas dopolnjujejo, saj z veseljem prisluhnejo predlogom gostov in ponudbo prilagodijo tudi njihovim željam.

Vsako jutro in dopoldne do 12. ure ob naročilu katerekoli kave prejmete gratis obroček kurtoš, ponujajo pa tudi okusen toast. V Glamur baru imajo za svoje goste na voljo teraso, na kateri bo pitje vaše najljubše kave ali drugega napitka še toliko prijetnejše.

Medtem ko vi v Glamur baru uživate ob srkanju svoje najljubše kave ali napitka, se lahko vaši najmlajši brezskrbno zabavajo na igralih, ki so prav tako na voljo v Qcentru. Tudi medtem ko otroci v plesni šoli vadijo nove plesne korake, je Glamur bar pravo mesto, kjer lahko starši v miru spijete najboljšo kavo.