Druženje, popusti in bogata ponudba – v Qcentru Ptuj

Druženje, popusti in bogata ponudba – v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju je vsak dan pestro in živahno, poleg bogate ponudbe v nakupovalnih ulicah pa se nam pridružite tudi na različnih dogodkih. Minulo soboto je obiskovalce in sodelujoče navdušila Čevapčijada, na kateri so sodelujoče ekipe pripravile slastne čevapčiče ter poskrbele za dobrodelno noto dogodka. Prvo mesto je osvojila ekipa Poštar 2249, drugo mesto ekipa Tajkun ter tretje mesto ekipa Na gmajni. Skupaj smo zbrali 627 evrov, vse ekipe pa so svoje nagrade v vrednosti 600 evrov namenile v dobrodelne namene! Hvala vsem za udeležbo; veseli smo, da ste z nami ustvarjali odlično vzdušje! Se vidimo kmalu na novem kulinaričnem podvigu v Qcentru Ptuj.

Obiščite prodajalno Vitapur in ujemite Vitapurjev val poletnih popustov, ki prinaša do –60 % in dodatnih 20 % na ležišča in nadvložke. Izkoristite tudi ostale odlične ponudbe: ležišča in nadvložki: do –40 % + dodatnih –20 % popusta, vzglavniki že od 14,99 €, posteljnina in odeje: do –50 %, plažne brisače: –50 %, kuhinjska posoda in aparati: do –50 % ter dekorativne odeje in vzglavniki: do –60 %.

Do konca julija pa lahko z vsakim nakupom sodelujete v nagradni igri Športna vročica in osvojite 1x potovanje v Pariz, 1x vzmetnico Royal ali 4x LED TV. Ne čakajte, prvo žrebanje poteka že 14. junija 2024! Akcija velja do 10. julija 2024.

Od sobote, 15. junija dalje, pa vas v Qcentru Ptuj pričakujejo v prodajalni Evitel – novo okolje, enaka predanost. Ob otvoritvi pripravljajo pogostitev ter darilo ob nakupu. Obiščite največje nakupovalno središče na Ptuju – Qcenter v Puhovi in uživajte v nakupovanju.