Dobrote na žlico – pred Qcentrom Ptuj

Dobrote na žlico – pred Qcentrom Ptuj

V hladnejših jesenskih dneh boste na Ptuju in v okolici na svoj račun prišli vsi, ki imate radi jedi na žlico. Pred Qcentrom v Puhovi vas namreč čaka okrepčevalnica Na žlico, v kateri ponujajo vsak dan sveže dobrote – goveji golaž, pasulj, pasulj s klobaso, vampe, kranjske klobase ter za sladico še šmorn, v teh dneh pa so ponudbo še obogatili.

Posebnost okrepčevalnice Na žlico je, da hrano pripravljajo z dušo, saj želijo gostom ponuditi dobrote po receptu naših babic. Prednost okrepčevalnice Na žlico je tudi dobra dostopnost, saj se brez težav pripeljete do njih, prevzamete izbrano hrano in jo odnesete kamorkoli želite. Dobite lahko tudi večje količine, jih doma hranite v hladilniku ali pa zamrznete, saj za jedi na žlico velja, da so drugi ali tretji dan še boljše. Izbrane dobrote lahko pojeste pri njih, torej si jih privoščite za malico med službo ali pa jih odpeljete domov. Posodice lahko dobite v okrepčevalnici Na žlico, lahko pa pripeljete tudi svojo embalažo in dobrote domov odpeljete v lastni posodi. Poleg vseh že uveljavljenih in priljubljenih dobrot pa so v okrepčevalnici Na žlico v teh dneh ponudbo še razširili. Tako pri njih dobite najboljše sarajevske čevapčiče, izven Sarajeva, hamburger z dvojno pleskavico za dvojno lačne, vsak četrtek od 9. ure dalje ponujajo kotlovino, v času bolšjega sejma pa tudi pečenega odojka. Pri njih si lahko privoščite tudi ocvrt sir in piščančje medaljončke, ker na Ptuju seveda na gre brez Polike, pa si privoščite še njihov najboljši Poli sendvič. Vse dobrote vam odslej postrežejo v novi jedilnici, ki je primerno ohlajena ali ogreta, odvisno od vremena.

Okrepčevalnica Na žlico je po novem odprta od ponedeljka do petka med 10. in 20. uro, ob sobotah pa med 10. in 18. uro. Za dostavo hrane na dom jih poiščite na Woltu ali Glovu. Privoščite si vsak dan sveže dobrote, obiščite okrepčevalnico Na žlico v Qcentru Ptuj.

Pestro in zanimivo pa je tudi v prodajalni Vitapur, kjer ta mesec praznujejo. Vitapur je namreč z vami že 18 let, zato v oktobru na vse Vitapurjeve prodajne hite prejmete dodatni 18% rojstnodnevni popust, ob nakupu nad 250 evrov pa vam podarijo najbolj zaželen izdelek – hoodie v vrednosti 39,99 €. Začel pa se je tudi Vitapurjev VELIKI HIŠNI SEJEM! Več kot 1000 izdelkov dobite od 5. do 14. oktobra po cenah, znižanih do 70 odstotkov – ležišča, vzglavnike, odeje, posodo, posteljnino in brisače Svilanit. V trgovini Vitapur, Qcenter Ptuj.