Danes bo Qcenter Ptuj napolnila pozitivna otroška energija

Danes bo Qcenter Ptuj napolnila pozitivna otroška energija

V nakupovalne ulice Qcentra Ptuj se ponovno vračajo ponudniki nosečniško-otroških izdelkov in storitev – vse od prve dudice in prvega pajacka, vozička in lupinice, pa vse do električnih avtomobilčkov, skirojev, trampolinov, peskovnikov.

Danes od 9. ure dalje bo namreč v Qcentru potekal baby in otroški sejem, kar pomeni obilico pisanega dogajanja čez cel dan. Brezplačno bodo na obeh vhodih na voljo napihljiva igrala za otroške obiskovalce, na voljo bo pisanje porodnega načrta z doulo Urško, pripravljajo pa še predstavitev holističnih pristopov k materinstvu, obrazne poslikave, jogo za otroke, plesno urico za otroke, plesno urico za nosečnice, Bio kotiček za družine in še kaj. Druženju bo češnjo na vrh smetane dodal veliki magični show občudovanega slovenskega dua ARBADAKARBA: Tina in Matjaž sta Sloveniji zelo dobro poznana kot Arbadakarba duo, ki bosta obiskovalce razveselila z magičnim šovom za otroke. Obiskal nas bo tudi klovn Tomi, ki pride s prav posebnim namenom – zabavat otroke, jih malo »začarat« in očarat ter pokazat vragolije, ki jih zmorejo le klovni. Plesali bomo s plesno šolo Samba ter uživali v ljubkih nastopih prvih razredov ptujskih osnovnih šol in vokalistke Kaje Kumer. Na ta dan boste tudi v vseh prodajalnah nakupovalnega centra Qcenter dobili dodatne popuste na izdelke za nosečnice, mamice in malčke. Druženje bomo zaključili z velikim žrebanjem in podelitvijo praktičnih nagrad! Čalapinkarije, ki so bile v popoldanskem času predvidene pred Qcentrom, so zaradi slabe vremenske napovedi prestavljene na september.

Plesna šola Samba, ki ima svoje prostore v Qcentru Ptuj, skupaj s starši in plesalci pripravlja v petek veliki srečelov z izjemno privlačnimi nagradami, med katerimi bodo sončna očala Guess, boni za striženje, kurtoši, sladice in še marsikaj. Sredstva od srečelova bodo namenili za udeležbo plesalcev na svetovnem prvenstvu. V plesni šoli Samba pa so izjemno ponosni tudi na svojo hip-hop ekipo, ki je na mednarodnem plesnem festivalu v Zadru v izjemno močni konkurenci 243 nastopajočih s 192 točkami osvojila 1. mesto. Dragi starši, vabljeni, da svoje otroke vpišete v najuspešnejšo plesno šolo na Ptujskem – plesno šolo Samba.