Črni petek vabi v Qcenter Ptuj

Črni petek vabi v Qcenter Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, so trgovci že pripravljeni na jesenski nakupovalni praznik – črni petek ali Black Friday, ki bo ponudil izjemno nakupovalno izkušnjo. Trgovine v Qcentru bodo ta petek, 24. novembra, odprte do 21. ure.

Nakupovalne ulice Qcentra Ptuj bodo v petek polne vrveža do večernih ur, trgovci pa so že oblikovali ponudbe, ki se jim ne boste mogli upreti, in kar je najpomembnejše – prihranili boste.

V prodajalni Sportsdirect boste na svoj račun prišli vsi športni navdušenci – ponujajo najcenejšo športno opremo, obutev in oblačila, v katerih boste uživali v vaših najljubših športnih aktivnostih – ne glede na vremenske razmere, temperature, tako na prostem kot v dvorani. Ob črnem petku so pripravili posebno akcijo – za vsakih 100 evrov porabe v Sportsdirectu prejmete bon za 20 evrov.

Zavijte tudi v prodajalno Ofiice& More ter Bags& More – črni petek pri njih prinaša 40-odstotni popust vseh pletenin (šalov, rokavic), izdelkov znamke David Jones (denarnic, torbic …) ter izdelkov Klimt in Van Gogh (skodelic, planerjev, pisal). Imajo tudi akcijo 1 + 1 gratis ob nakupu nogavic Dedoles, 2 + 1 gratis ob nakupu vseh drugih nogavic ter 2 + 1 gratis ob nakupu sveč.

Pittarosso se je za prihajajoči Črni petek preoblekel v PittaBlack obleko. Za vas je za ta čas pripravil “črne dneve” z 20-odstotnim popustom na vso kolekcijo. A to še ni vse, nekatere artikle je znižal tudi do 70 %. Pohitite, preden se ti dnevi iztečejo in se ponovno ovije v rdeče barve. *Akcija velja od 17. 11. do 26. 11. 2023. Popusti in akcije se med seboj ne seštevajo. Popust 20 % zamenja morebitne nižje popuste na artiklih.

Zdaj je pravi čas za nakup pohištva, posteljnine, okraskov in dodatkov za vaš dom – prodajalna Jysk v Qcentru Ptuj v teh dneh ponuja izjemno akcijo, in sicer do 70-odstotne popuste ob nakupu določenih izdelkov. Po neverjetno nizkih cenah boste lahko pri njih kupili več kot 2.000 izdelkov, akcija pa velja od 22. 11. do 26. 11. 2023.

Pokukajte še v prodajalno Kik, kjer boste našli udobna in modna oblačila za vso družino po izjemno ugodnih cenah. S kupončki, ki ste jih prejeli v njihovi prodajalni, lahko od 23. do 25. novembra izkoristite 25-odstotni popust pri nakupu enega neprehrambnega izdelka ter 25-odstotni popust ob nakupu enega kosa oblačil.

Po nakupovanju pa se prileže še malo razvajanja – v Qcentru ponosno predstavljamo Spa kotiček, ki ga najdete v Lifestyle studiu. Ponujajo sproščujoče razvajanje rok, razvajanje telesa in lasišča, razvajanje nog in stopal ter estetske, medicinske in specialne pedikure. Poskrbite za dobro počutje, pustite se razvajati v Spa kotičku Lifestyle studia v Qcentru Ptuj.

Kaj pa tisti, ki radi plešete? Qcenter ima nekaj tudi za vas – v Plesni šoli Samba pripravljajo posebno akcijo za dame, ki bi se rade zavrtele v latino ritmih, pa nimate plesnega partnerja – nov začetni tečaj latino solo za ženske s 50-odstotnim popustom – pripelji prijateljico in ena od vaju se bo latino plesnih korakov učila brezplačno.

Se vidimo v Qcentru Ptuj, ki bo na črni petek, 24. novembra, odprt do 21. ure. Uživajte v nakupovanju, druženju in ogromnih popustih.