Črni petek v Qcentru Ptuj vas bo navdušil

Črni petek v Qcentru Ptuj vas bo navdušil

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, je danes dan za najugodnejše nakupe. Black Friday oziroma črni petek ponuja izjemne popuste, zato boste vsi zagotovo našli kaj zase. Ne pozabite, danes, na črni petek, je Qcenter Ptuj odprt do 21. ure.

V Qcenter ne prihaja le črni petek, temveč tudi največja veriga prodajaln s športno opremo v Sloveniji – INTERSPORT. Novi Intersport je vrata odprl včeraj, pripravljajo pa popuste za črni petek, presenečenja za prve kupce, darilo ob nakupu smučarske opreme in dodatne ugodnosti, ki vam jih lahko prinese kolo sreče.

V Tuš drogeriji so za črni petek pripravili posebno ponudbo s popusti. Obiščite jih in po izjemno ugodnih cenah kupite izbrane izdelke, s katerimi boste poskrbeli za sijoč izgled in dobro počutje.

V podjetju Povid, d. o. o., pogodbena pošta 2249 Ptuj, bo pošta vrata zaprla ob 19. uri, do 21. ure pa bo odprta trgovina s telefonsko opremo, v kateri bodo nudili 20-odstotni popust na vse ovitke znanih blagovnih znamk Karl Lagerfeld, Guess, Adidas, Mercedes, BMW ter 30-odstotni popust na vso telefonsko opremo drugih blagovnih znamk.

V prodajalni Sinsay boste našli modna in udobna oblačila za vso družino. Črni petek prinaša do 40-odstotne popuste na izbrane izdelke. Ponudba velja od 23. 11. do 26. 11.

Prodajalna Tiamo parfumi ob črnem petku ponuja popuste v višini do 20 odstotkov, poleg tega pa še 10-odstotni popust na celoten nakup do 100 € in 20 odstotkov popusta na celoten nakup nad 100 €.

V prodajalni NKD v okviru črnega petka do 25. 11. nudijo 30-odstotni dodatni popust na vsa že znižana oblačila za vso družino.

V prodajalni Sportsdirect boste na svoj račun prišli vsi športni navdušenci – ponujajo najcenejšo športno opremo, obutev in oblačila, v katerih boste uživali v vaših najljubših športnih aktivnostih – ne glede na vremenske razmere, temperature, tako na prostem kot v dvorani. Ob črnem petku so pripravili posebno akcijo – za vsakih 100 evrov porabe v Sportsdirectu prejmete bon za 20 evrov.

Obiščite še prodajalno Pepco, kjer so pripravili akcijo 3 za 2 – traja od 23. do 30. 11., velja pa ob nakupu igrač in božičnih izdelkov za dom.

V Turistični agenciji Playa črni petek prinaša 20-odstotni popust na darilne bone, vsi aranžmaji pa so brez stroškov prijavnine.

Nova očala kar 25 odstotkov ceneje lahko dobite v optiki Ofalmos in tako poskrbite za dober vid in lep pogled v svet.

V Sgermobilu lahko na črni petek razveselite sebe in svoje najdražje ter izkoristite odlično priložnost za ugodnejše nakupe vrhunskih naprav Samsung Galaxy. Ponudba velja do 30. 11. oziroma do odprodaje zalog.

V Vitapurju izkoristite neverjeten padec cen do -70 odstotkov! Nadvložek Memosilver cenejši za 40 odstotkov. Ujemi ga že od 89,90 €. Cene ležišč so znižali do 50 odstotkov, ob nakupu pa prejmete še darilo: GRATIS odejo. Zimska hoodie odeja 1 + 1 gratis – kupiš eno, dobiš dve; cene vzglavnikov so znižali do 50-odstotkov. Zgrabi set dveh vzglavnikov že od 34,99 €, Rosmarino cvrtnik na vroč zrak pa dobite že od 79,90 €.

Pohitite, zaloge so omejene!

Bags&More ter Office&More do konca meseca ob nakupu dveh artiklov ali več ponuja akcijo Vse –30 odstotkov.

Tomas sport Premium cel teden ponuja izdelke Joma in vsa poletna oblačila 50 odstotkov ceneje, danes, 24. 11., pa na vse izdelke nudijo od 40- do 50-odstotni popust.

Pri Ključi David poskrbijo za izdelavo rezervnih ključev, na črni petek pa nudijo 15-odstotni popust na izdelavo ključev.