Čarobni prazniki v Qcentru Ptuj

Čarobni prazniki v Qcentru Ptuj

S prazničnimi dnevi se začenjajo počitnice in takrat najbolj nora zabava otroke čaka v ArbadaParku v Qcentru v Puhovi. Danes in 26. 12. pripravljajo za vas izjemno športno obarvano božično doživetje, saj bodo otroci lahko sodelovali v prav posebnem izzivu – kdo skoči višje od Rudolfa? Naj se počitnice začnejo v stilu, pridružite se veselim maskotam v najboljši športni aktivnosti na Ptuju. Ob Rudolfu vam bosta družbo delala tudi gospod Snežak ali pingviček. V času počitnic, torej od 27. do 31. decembra, pa v ArbadaParku znova organizirajo počitniško varstvo za otroke, ki bo potekalo vsak dan med 8. in 15. uro. Varstvo za en dan stane 40 evrov, celotedensko varstvo 150 evrov, za bratca ali sestrico pa nudijo 20 % popusta. V ceno so vključeni vodena športna aktivnost, obisk Spidermana, razne delavnice ter dva obroka.

Seveda pa v Qcentru poskrbijo tudi za vse druge želje – Andiamo – najboljša pizzeria in restavracija/pub v mestu vam zraven slastnih pizz, rolic in brusket nudi tudi veliko izbiro slastnih jedi a la carte, burgerjev, solat, testenin in catering po vaših željah. Najboljše domače dobrote na žlico po receptu naših babic, in sicer goveji golaž, pasulj, vampe in krajnske klobase si lahko privoščite v okrepčevalnici Na žlico, dobrote pa lahko odnesete tudi domov – v svoji ali njihovi embalaži.

V Tajkun baru vam v veselem decembru ponujajo najboljše tople napitke – kavico, kuhanček ali čaj, v njihovem foto kotičku pa lahko naredite najlepšo božično fotografijo. Tudi v Glamur baru v Qcentru Ptuj vas vsak dan razvajajo – z izjemnimi toplimi napitki, najboljšim kuhanim vinom, sladkanim s sirupi Monin, vročim ginom in vročo limonado. Qcenter pa je tudi mesto, kjer v teh prazničnih dneh dobite najbolj dišečo in okusno sladico daleč naokoli – to so sveži, vroči in pred vami pečeni kurtoši, ki jih lahko odnesete domov in svojim najdražjim pripravite sladko presenečenje.

Ne pozabite pa še na kakovostno obutev – v počitniških dneh, ko si boste morda privoščili počitnice na snegu, boste še kako potrebovali kakovostne čevlje, v katerih vam bo toplo in udobno. Ustavite se v prodajalni PitaRosso, kjer zagotovo najdete točno takšno obutev, kot jo v teh zimskih dneh potrebujete.

Prijetne praznične in počitniške dni vam želi Qcenter Ptuj.