Bogato pomladno dogajanje v Qcentru Ptuj

Bogato pomladno dogajanje v Qcentru Ptuj

Pisani maj je v največjem nakupovalnem središču na Ptuju poln zanimivih dogodkov, ki bodo navdušili prav vse obiskovalce.

Že v torek, 21. maja, bo pred Qcentrom Ptuj zelo slovesno. Ptujski maturanti bodo namreč točno ob 12. uri pod okriljem Plesne šole Samba zaplesali četvorko in tako simbolno obeležili zaključek srednješolskega izobraževanja. Pridite jih pogledat, veseli bodo vaše vzpodbude in aplavza.

V nakupovalne ulice Qcentra Ptuj se ponovno vračajo ponudniki nosečniško-otroških izdelkov in storitev – vse od prve dudice in prvega pajacka, vozička in lupinice do električnih avtomobilčkov, skirojev, trampolinov, peskovnikov.

V petek, 31. maja, od 9. ure dalje na Baby in otroškem sejmu obiskovalce čaka pestro dogajanje: brezplačno bodo na obeh vhodih na voljo napihljiva igrala za otroške obiskovalce, pisanje porodnega načrta z doulo Urško, predstavitev holističnih pristopov k materinstvu, obrazne poslikave, joga za otroke, plesna urica za otroke, plesna urica za nosečnice, BIO KOTIČEK za družine in še več! Češnjo na vrh smetane bomo dali z velikim magičnim showom občudovanega slovenskega dua ARBADAKARBA, ki bosta obiskovalce razveselila z magičnim šovom za otroke. Obiskal nas bo tudi klovn Tomi, ki pride s prav posebnim namenom: zabavati otroke, jih malo »začarati« in očarati ter pokazati vragolije, ki jih zmorejo le klovni. Plesali bomo s plesno šolo Samba ter uživali v ljubkih nastopih prvih razredov ptujskih osnovnih šol in vokalistke Kaje Kumer. Na ta dan boste tudi v vseh prodajalnah našega nakupovalnega centra dobili dodatne popuste na izdelke za nosečnice, mamice in vaše malčke.

Druženje bomo zaključili z velikim žrebanjem in podelitvijo praktičnih nagrad! Popoldne bodo dogajanje v Qcentru obogatile še Čalapinkarije – brezplačna in dobrodelna prireditev, na kateri več kot tisoč otrok uživa v igri z animatorji, napihljivimi igrali, delavnicami, igrami, brezplačnimi palačinkami, sladoledom ter drugimi prigrizki in dobrotami. Druženje ob slastnih čalapinkah pa ima tudi dober namen, saj obiskovalci s svojimi prostovoljnimi prispevki pomagajo otrokom in jim omogočijo lepo poletno letovanje.

Ker se bližajo poletne počitnice in brezskrbni poletni dnevi, so police Sinsaya napolnila čudovita poletna oblačila nove kolekcije ‘Tropadelic & Tropical Safari’. Pripravite svojega malčka na dneve, polne dogodivščin, in mu izberite oblačila SINSAY, v katerih se bo počutil udobno in prijetno ne glede na vreme. Se vidimo v Qcentru Ptuj, kjer nas čakajo nepozabna doživetja.