Bogata pomladna ponudba v Qcentru Ptuj

Bogata pomladna ponudba v Qcentru Ptuj

V pomladnih dneh, ko nas sonce prijetno razvaja, je tudi sprehod po nakupovalnih ulicah največjega nakupovalnega središča na Ptuju, Qcentra v Puhovi, pravo doživetje. Poskrbeli bodo za razvajanje vaših brbončic, dobro počutje in udoben korak.

Za vse, ki si radi privoščite prave kulinarične dobrote, bodo poskrbeli v Pizzeriji in špagetariji Ancona v Qcentru. Za vas z veseljem pripravljajo več kot trideset različnih pic iz krušne peči, vsak dan sveže malice, lazanje, testenine z različnimi omakami, številne vrste solat, lignje in pica rolice. Zagotavljajo, da boste uživali ob njihovem ocvrtem piščancu PohaNino, v Anconi pa dobite tudi pečenega piščanca ter ob četrtkih v času bolšjega sejma tudi okusne in sočne ciganske pečenke. Vse jedi, ki jih ponujajo v Pizzeriji in špagetariji Ancona, lahko naročite tudi za domov.

Narava se že prebuja in nas kar kliče med cvetoče cvetje in drevesa, med omamne vonjave, ki v nas vzbujajo občutke sreče, ljubezni in veselja. Zato nas ne preseneča, da se največ priložnostnih dogodkov zgodi ravno spomladi. Pa naj gre za prečudovite poroke, maturantske plese, valete, obhajila ali krst. Tudi v Pittarossu se je narava že dodobra prebudila in za vas pripravila čudovito kolekcijo salonarjev in sandalov različnih barv, z bleščicami ali brez, za zavezati ali zapeti, s peto ali le modno platformo, skratka idej nam pri naročanju kolekcije zagotovo ni manjkalo. Vsa ta pisana druščina vas že nestrpno pričakuje, da jih pomerite in zablestite na vašem sanjskem dogodku. Seveda pa nismo pozabili tudi na moški del populacije. Elegantni čevlji, mokasini ali modni sneakersi bodo zagotovo zadovoljili še tako zahtevnega moškega, najstnika ali fantka. Razpon številk se začne že pri prvih korakih in nadaljuje vse do odraslih številk.

Za dobro počutje pa lahko odslej poskrbite tudi tako, da si privoščite masažne terapije z manualnimi tehnikami v masažnem salonu 369 masažne terapije. Z masažo in manualno terapijo bodo odpravili težave v mišicah ter bolečine v hrbtu, vratu in ramenih. Izvajajo terapevtske masaže hrbtenice s kombinacijo manualnih ročnih tehnik za odpravo disfunkcij in lajšanje bolečin, terapevtske masaže globokih tkiv (deep tissue) – masaže za zmanjšanje napetosti mišic, okorelosti sklepov in stresa, pa tudi športne masaže za rekreativne in profesionalne športnike s poudarkom na določenih aktivnih mišičnih skupinah, sprostitvene masaže za odpravo nakopičenega stresa, refleksoterapije stopal ter svetovanje in metodo odprtega dialoga.

Za invalidne otroke do 12. leta starosti so storitve (20 min) brezplačne, vsem ostalim invalidnim osebam nudijo 30 % popust. Obiščite 369, Masažne terapije v Qcentru Ptuj v Puhovi. Dosegljivi so na številki 031 305 612.