Bogata jesen v Qcentru Ptuj

Bogata jesen v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru na Puhovi, je ob začetku novega šolskega leta izjemno pestro. Minulo soboto se je z žrebom nagrad zaključila velika poletna nagradna igra, ki je številnim nagrajencem narisala nasmeh na obraz. Podelili smo 25 Qcenter bonov za 20 evrov ter še štiri izjemno lepe nagrade – otroško kolo je prejela Ines Repinc, žensko kolo bo prevzel Nejc Serk, moško kolo Avgust Drobnič, nov televizor Android TV Toshiba pa je prejela Klementina Cestar. Dogajanje so popestrili nastopi plesnih parov in skupin plesne šole Samba, ki ta mesec odpira svoja vrata v Qcentru Ptuj.

Sicer pa je tudi v prvem septembrskem tednu ponudba v Qcentru izjemno pestra in bogata.

V trgovini Gamp boste našli kakovostna ženska in moška oblačila višjega kakovostnega razreda.

V trgovini KIK so po izjemno ugodnih cenah na voljo jesenska oblačila za vstop v šolo.

V prodajalni NKD boste ženske, moški in otroci našli oblačila za prosti čas, šport in vse druge priložnosti. Do 19. 9. ob nakupu v NKD dobite bon za 20 % popusta na celoten nakup ob naslednjem nakupu, ki ga boste opravili po 20.septembru.

V trgovini MANA sopolice bogato založene z dekliškimi, fantovskimi, moškimi in ženskimi oblačili. V trgovini Pami je na voljo velika izbira čevljev, pa tudi šolski copati, copati za športne aktivnosti in prosti čas. Udobni modeli športne obutve in obutve za prosti čas so na voljo v prodajalni Pitarosso, vse za športne navdušence pa ob začetku nove sezone športnih aktivnosti in treningov najdete v trgovinah Sportsdirect in Tomas sport. V prodajalni Bags and more je na voljo vse, kar šolarji še potrebujejo ob začetku šole.

V prodajalni Sinsay lahko modna oblačila po ugodnih cenah zase kupite odrasli, ob tem pa poskrbite še za ugoden nakup oblačil, ki jih ob začetku jeseni in novega šolskega leta potrebujejo otroci. Njihov slogan ‘Super moda, super cene’ še kako drži, saj so ves čas na voljo različni popusti, da bo nakup res ugoden. Novost v Sinsayju je moda za najstnike – torej točno takšna oblačila, kot jih najstniki najraje nosijo.

V prodajalni Pepco velja načelo Več za manj – vsak dan. Mlade bodo navdušila oblačila z motivom Harryja Potterja, ponujajo pa popuste vse do 50 odstotkov. V Pepcu bo vsak našel nekaj zase – poleg oblačil tudi vse za dom in kuhinjo.