Bogat oktober v Qcentru Ptuj

Bogat oktober v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središči na Ptuju – Qcentru v Puhovi – v teh jesenskih dneh pripravljajo pestro ponudbo in dogodke, ki vas bodo navdušili.

Z vse, ki radi potujete, so v Turistični agenciji Playa sestavili pestro dopustniško ponudbo za čas krompirjevih počitnic – obiščite Hurgado, Turčijo, Zanzibar ali Združene arabske emirate.

Za ljubitelje belih strmin so že pripravili številne smučarske pakete – ti so res pestri, saj sodelujejo z večino ponudnikov smučarskih paketov v Sloveniji.

S turistično agencijo Playa pa se lahko med 21. in 23. oktobrom odpravite tudi na odličen vikend izlet. Za 199 evrov na osebo doživite svetovno znano romarsko središče Medžugorje, zgodovinski Mostar in vonj po pravi bosanski kavi v srcu sarajevske Baščaršije, z odhodom iz Ptuja.

V Qbeauty Institute v Qcentru Ptuj ne stremijo le k zunanji lepoti, temveč se zavedajo, da je notranja lepota tista, ki resnično sije iz vsake ženske posebej.

Zato želijo poleg lepotnih storitev ponuditi tudi široko paleto predavanj, delavnic in tečajev, kjer bodo udeleženke pridobile nova znanja, ki jim bodo služila na njihovi osebnostni rasti.

Na oktobrskem popotovanju bodo udeleženke skupaj spoznavale naravno ličenje, jogo obraza za mladostni videz, sijoče kristale, dragocena zelišča in zdravilna eterična olja.

Sicer pa si v Qbeauty Institute lahko privoščite najbolj sproščujoča jesenska razvajanja – nego obraza, ki jo bodo popestrili z Afrodita Kozmetiko in kristali, izvajajo estetske in medicinske pedikure z izdelki Footlogix, nad katerimi boste naravnost navdušeni.

Vse dame, ki potrebujete odklop in sprostitev, pa čaka Access Bars terapija. Poličke bodo krasili tudi kristali, kristalne verižice in zapestnice.

Izsušene roke, popokana in srbeča koža, cepljenje nohtov so glavni izzivi, s katerimi se sooča večina ljudi, ko nastopijo mrzli dnevi. Nega rok je izjemno pomembna, saj so prav roke tiste, ki jih potrebujemo pri vsakodnevnih opravilih – poskrbite za zdravje in lep videz svojih rok in nohtov. Spoznajte še laminacijo obrvi – to je odlična metoda, če si želiš prikriti manjše nepravilnosti, kot so recimo brazgotinice ali luknjice med obrvmi, in če si želite doseči videz bolj polnih, tudi košatih obrvi. Pustite se razvajati – v Q Beauty Institute v Qcentru Ptuj.

Kmalu pa bo v Qcentru potekal še en zanimiv dogodek – nosečniško-otroški showroom. V soboto, 29. oktobra 2022 se bodo od 10. ure dalje na nakupovalnih ulicah Qcentra predstavljali ponudniki nosečniško-otroških izdelkov in storitev. Tam bodo ponudniki otroških igrač, oblačil in drugih dodatkov, pripravljamo glasbene, akrobatske in čarobne predstave, na voljo bo dodatna kulinarična ponudba z veliko torto, potekale pa bodo tudi številne nagradne igre. Izbirali boste lahko med pestro ponudbo vozičkov, lupinic, avtosedežev do lesenih igrač, lesenih mejnikov starosti, ročno izdelanih oblačil slovenskih ustvarjalk in še veliko, veliko več.