Bleščeča pomlad v Qcentru Ptuj

Bleščeča pomlad v Qcentru Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, Qcentru v Puhovi, pomlad prinaša številne zanimive dogodke ter pisano in bogato ponudbo, na svoj račun pa boste prišli tudi tisti, ki želite soustvarjati dogodke in zasijati na modni pisti.

Drage dame in dekleta, že od nekdaj sanjate o popolni poročni obleki, v kateri se boste počutile kot kraljica? Zdaj se vam sanje lahko uresničijo, in to na zelo preprost način.

Sprehodite se na Qcentrovi modni reviji, kjer boste zablestele v čudovitih poročnih oblekah, s prelepim nakitom in elegantnimi čeveljci, nato pa zaplesale pozno v noč. Prijavite se na avdicijo in postanite del enkratnega dogodka. Veseli bomo, če se boste avdicije za modno revijo udeležili tudi otroci in moški modeli. Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu zeaumodels@gmail.com.

Pohitite in se prijavite še danes, saj bo ta veseli dan kmalu tukaj!

Naj bo pomlad tudi čas za sprostitev – ustavite se v Glamur baru in si v družbi prijateljev privoščite pravo sprostitev ob osvežilni pijači ali najboljši kavi. Ob vstopu v pomlad so za svoje goste prenovili teraso, ki je zdaj še večja. Poleg številnih osvežilnih napitkov, ki bodo razvajali vaše brbončice, medtem ko boste na Glamurjevi terasi uživali v sončnih žarkih, pa si privoščite še nekaj sladkega. Glamur bar namreč od tega tedna dalje svojim gostom ponuja tudi slastne tortice.

April je mesec, ko se temeljito posvetimo delu na vrtu. Za vse, kar potrebujete za sajenje rastlin in urejanje okolice, je na voljo bogata ponudba trgovine Obi. Naj vaš balkon ali teraso ali okolico krasijo prelepe hortenzije, marjetice in oleandri, razvaja pa vas vonj dišeče sivke. Da bo zelenica privabljala poglede mimoidočih, v Obiju izberite najboljša travna semena in zemljo za trato, ob tem pa seveda še zalivalne sisteme in kakovostno orodje, s katerim boste zelenico negovali in vzdrževali skozi vse leto. Vrtičkarji, ki boste dneve preživljali na svežem zraku in negovali svoje gredice, pa v Obiju dobite visoke grede, korita, lubje, zemljo za rože, koprene in vse drugo, kar potrebujete za lep in urejen vrt.