Back to school – nazaj v šolo najugodneje s Qcentrom Ptuj

Back to school – nazaj v šolo najugodneje s Qcentrom Ptuj

V največjem nakupovalnem središču na Ptuju, v Qcentru na Puhovi, je v tem poletju izjemno pestro. Ne pozabite, da pri blagajnah vseh prodajaln v Qcentru še zmeraj prejmete kuponček, na katerega zapišite svoje podatke ter ga izpolnjenega oddajte v skrinjico na odru. 28. avgusta bomo z žrebom dobili prejemnike lepih nagrad: 1 x Android TV Toshiba, 1 x moško kolo, 1 x žensko kolo, 1 x otroško kolo ter 25 x Qcenter bon za 20 evrov.

Seveda pa v Qcentru Ptuj najdete tudi vse, da bodo vaši šolarji v novo šolsko leto vstopili dobro opremljeni.

V trgovinah Pami in Pitarosso boste našli točno takšno obutev, kot jo potrebujete vi in vaši najmlajši. V kateremkoli letnem času brez športne opreme ne gre – vse za brezskrbne športne aktivnosti vas čaka v trgovinah Sportsdirect in Tomas sport. V prodajalni Bags&More imajo cel avgust posebne popuste na vse izdelke za šolo – šolske torbe, peresnice in druge potrebščine.

Pred začetkom novega šolskega leta je treba poskrbeti tudi za osveženo garderobo – oblačila zase in za vaše šolarje dobite v prodajalnah Sinsay in Pepco. Ker se jeseni v ustaljene tirnice vračajo tudi starši, je prav, da tudi oni poskrbijo za nova oblačila. Bogato ponudbo oblačil za vse okuse najdete v prodajalnah Mana, NKD, Gamp in KIK.

V prodajalni PAMI je na voljo posebna kolekcija obutve za otroke STONE, v kateri boste zagotovo našli primerno obutev za vaše šolarje – če ne najdete v Pami, ne boste našli nikjer. Poleg izjemno široke ponudbe čevljev lahko v trgovini Pami kupite tudi šolske copate, copate za športne aktivnosti in prosti čas. Za deževne dni so že na voljo tudi gumijasti škornji. V trgovini Pami nudijo do 50-odstotni sezonski popust na izbrane modele obutve, torbic, šalov, denarnic in pasov, na policah pa je tudi že nova kolekcija čevljev za otroke in mladino znamke Skechers.

Za lahkoten korak ob vrnitvi v šolo bodo poskrbeli tudi v trgovini PITAROSSO, kjer je na voljo zelo široka ponudba obutve, cene določenih izdelkov pa so znižane tudi do 50 odstotkov. Ker so otroci radi modno urejeni, jih bodo zagotovo navdušili copati za najmlajše iz povsem nove kolekcije Champion. V prodajalni Pitarosso lahko kupite sveže modele športne obutve in obutve za prosti čas za deklice in dečke, ki jih sicer ne boste našli nikjer drugje. Navdušila vas bo mladinska kolekcija obutve Adidas za šport in prosti čas, pa tudi številni modeli obutve Skechers za dvoranske in zunanje športe ter za prosti čas – tudi iz veganskih materialov.