ArbadaPark – nora zabava za male in velike

ArbadaPark – nora zabava za male in velike

Qcenter Ptuj, največji nakupovalni center na Ptuju, ob vstopu v poletje prinaša nešteto načinov sprostitve. V unikatnem ArbadaParku bodo kakovostno in zabavno preživljali čas vsi družinski člani. Za prav vsakega se najde nekaj – tudi med bližajočimi se počitnicami, ko pripravljajo počitniško varstvo, aktivnosti pa bodo na voljo tudi v dopoldanskem času. Individualni obiski bodo še bolj pestri, cene pa še nižje – enourni obisk stane 6,90 evra, 90 minut 9,90 evra, ob prvem obisku pa je treba kupiti še nedrseče nogavice, ki stanejo 3 evre, a jih otroci obdržijo jih uporabljajo tudi ob naslednjih obiskih.

V prijetno klimatiziranem ArbadaParku je moč praznovati tudi rojstne dneve. Praznovanje za deset otrok stane 150 evrov, vključuje pa dve uri animacije, uporabo igral, fotografiranje ter učenje trikov in iger, ki so prilagojene starosti otrok. Slavljenec prejme darilo, vsi otroci pa še nogavice in napitke. Samo na rojstnodnevnih praznovanjih pa otroci uporabljajo tudi VR-očala. Medtem ko otroci rajajo in norijo, pa se lahko starši sprostijo ob kavi ali osvežujočem napitku.

Termine v ArbadaParku je najbolje rezervirati preko številke 031 553 375, za obisk od četrtka do nedelje so rezervacije nujne.